A SZERELEM ELMÚLIK, DE A TETOVÁLÁS MEGMARAD!

A tetoválás egy örök életre szól, gondolták ezek a sztárok, amikor a kedvesük nevét magukra varratták. Aztán a szerelem elmúlt, a tetkó viszont megmaradt...
Néhányan azonban úgy gondolták, hogy megszabadulnak a kellemetlen emlékektől, és a szakítás után átszabatták a testükre tetovált feliratokat. A modern technika vívmányainak köszönhetően, van aki  lézeres halványítással tüntette el, de olyan celeb is akadt, aki átíratta azt.

Angelina Jolie - A színésznő 2000-ben viharos gyorsasággal megkötött házasságának emlékére tetováltatta férje, Billy Bob Thorton nevét egy sárkánnyal együtt a bal vállára. Azonban amilyen hirtelen felvarratta, 2002-ben olyan gyorsan el is tüntette azt onnan. Később a jelenlegi férje és gyermekei születési helyének koordinátái kerültek az elfuserált tetkó helyére.

Denise Richards - A Bond lányként megismert Denise 2002-ben tetováltatta bokájára szerelme és férje Charlie Sheen nevét. Miután 2005-ben csúnyán összevesztek a pénzügyek miatt, Denise lézerrel tüntette el volt férje nevét, és helyére egy cuki tündér került.

Melanie Griffith - 18 évig tartó házasságának emléke volt Antonio Banderas nevének szívben való ábrázolása a színésznő jobb felkarján. Aztán 2014-ben a szerelem véget ért, és Melanie megpróbálta eltüntetni a tetoválást. A szív megmaradt, csak éppen Antonio neve tűnt el belőle.

Johnny Depp -  Mint ahogy erről már beszámoltunk, a színész fiatal felesége, Amber Heard nemrégiben családon belüli erőszakkal vádolta meg Depp-et, és emiatt csúnya válóper kezdődött közöttük. A színész nem tétlenkedett, az Amber ihlette tetoválásait máris módosította. Az ujjain található SLIM (vékony) szót SCUM-ra varratta át, ami söpredéket jelent.
"Kedves" kis gesztus volt ez a felesége irányába...

Depp nem először módosíttattja már meglévő tetkóját, mert miután 1993-ban Winona Ryder színésznővel szakított, a "Winona Forever" feliratot "Wino Forever"-re változtatta.

Katie Price - 2007-ben a férje, Peter Andre neve került fel az énekesnő csuklójára kislányuk nevével együtt, és egy királyi koronával megfejelve. Miután 2009-ben szétváltak útjaik, Katie nem sokat teketóriázott, és egy olcsó megoldással áthúzatta egy nagy X-el Pete nevét. Később aztán egy rózsával tüntette el a nyomokat a kezéről.

Victoria Beckham - A kakukktojás Mrs. Beckham, aki nem szerelme elvesztése miatt töröltette tetkóját. Posh hátán, a gerincoszlopon futott végig a héber felirat, melyet lézer segítségével már szinte teljesen sikerült eltüntetnie a focista feleségnek. Állítása szerint azért volt erre szükség, mert a jelenlegi divattervező imázsába nem fér bele egy ilyen tetkó.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!