Nézd meg, hogy te melyik típusba tartozol!

Háromféle embertípus van az ujjak hossza alapján. Lehet, hogy elsőre ez nem hihető, de nézzük csak meg a következő állításokat.

Az alábbi 3 ábra segít ebben. Emeljük fel a bal kezünket, és nézzük meg a kis- és a gyűrűsujj közötti összefüggést, hogy melyik ábrához hasonlít leginkább.

A-típus
Zárkózott személyiség vagy, aki gyakran elrejti érzelmeit. Arra törekszel, hogy erősnek és függetlennek mutasd magad, miközben ez nem mindig sikerül. Érzékeny vagy, és leginkább akkor érzed magad biztonságban, ha a közeli családtagjaid melletted vannak.
Nem tűröd a képmutatást és a hazugságot. A türelem nem jellemző rád, és ritkán, de van úgy, hogy elereszted magad, és tombolva bulizol. Jó szíved van, szeretsz másoknak segíteni. Jó a humorérzéked, szinte bármin képes vagy nevetni. Az idegenekkel távolságtartó vagy, de akik közel állnak hozzád, azokkal melegszívű és kedves.

B-típus
Nem te vagy, aki megszólal először, vagy megteszi az első lépést egy beszélgetés során. Elkötelezett, hűséges ember vagy, mert ha egyszer szerelmes vagy, akkor végleg kitartasz a kedvesed mellett. Ha kívülről nem is látszik, de érzékeny ember vagy, ezért gyakran a körülötted lévők úgy hiszik, hogy nem lehet téged megbántani, de ebben tévednek.
Mindig a jó vezérel, rendkívül pedáns vagy. Meg szeretnéd mutatni a világnak, hogy mennyire független vagy, közben csak egy lelki társra lenne szükséged. Akkor is képes vagy megőrizni a hidegvéredet, ha rendkívül idegessé, dühössé válsz.

C-típus
Könnyen el tudod felejteni a kellemetlenségeket. Nem kedveled az ismeretlen, új helyzeteket. Tiszteletben tartod mások véleményét. Néha arrogánsan viselkedsz, máskor meg elnézést kérsz, ha valakit megbántottál.
Nem igazán vagy nyitott személy, inkább megtartod a véleményed, az érzelmeidet sem fejezed mindig ki. Őszinte, egyenes ember vagy, aki megmondja, ha valami tetszik, és azt is, ha valami nem. Fontos számodra, hogy más emberek megbízzanak benned.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!