A lány a gúnynév miatt annyira szégyenkezett, hogy már attól is lelkiismeret furdalása lett, ha éhesnek érezte magát.

Natalie Hogg mindig is súlyproblémákkal küszködött. A lányt középiskolában Miss Röfinek csúfolták. A fiatal lányra nem az egyik diáktársa, hanem egy tanár aggatta a gúnynevet.

A gúnynév gyorsan elterjedt az iskolában, a fiataloknak nagyon tetszett, hogy egy tanár így beszél az egyik társukról. Egy idő után már mindenki csak így hívta Natalie-t.

A lány a becenév miatt annyira szégyenkezett, hogy már attól is lelkiismeret furdalása lett, ha éhesnek érezte magát. Rengeteg gondot okozott ez a becenév, a lány szinte teljesen tönkrement belé.

Natalie-nak az egyik barátja ajánlotta, hogy edzenek együtt, egy edzésterv szerint. A fiatal lány úgy döntött, hogy belevág az életmódváltásba, ami olyan jól sikerült, hogy hamar elkezdtek róla leszaladni a kilók. Natalie ma már ott tart, hogy nem ismerik meg a régebbi ismerősei, annyira átalakult. A nő nagyon büszke rá, hogy honnan indult és hová jutott, a saját Facebook-oldalán rengeteg fotót találni, amin a régebbi képeit hasonlítja össze a mostanival. Forrás


Kép: Natalie Hogg Facebook

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!