Ezután a nő ledöbbent a meghatottságtól, és nem akart hinni a fülének!

Richard Newberry egy autószerelő műhelyt üzemeltet, és használt autó eladással is foglalkozik egy floridai kisvárosban. A férfi felfigyelt egy nőre, aki minden nap elment a műhelye előtt és megtette ugyanazt az utat, de a férfi számára a nő célpontja ismeretlen volt.

A nő rendszerint fáradtnak és kimerültnek tűnt, de ezen a sorsdöntő pénteken Richard észrevette, hogy nagyon szomorú, mert könnyeket látott a szemében. Ezért Richard úgy döntött, hogy odamegy hozzá és beszélni fog vele. A hölgy nem bírta visszatartani a könnyeit. Elmesélte, hogy nagyon szomorú és már nem látja értelmét az életének. Amit elmesélt, az mélyen megérintette az autószerelő szívét.
  

Megtudta, hogy a hölgyet Ernestina Nuñez-nek hívják, és házvezetőnőkén dolgozik. A fia katona volt és évek óta poszttraumás stresszel küzdött és munkaképtelenné vált. Ernestina sokáig abban reménykedett, hogy a fia jobban lesz. Azonban egy évvel ezelőtt egy golyót eresztett a fejébe, és véget vetett életének. Két kisgyermeket hagyott maga mögött.

Ernestina még mindig nem tudta feldolgozni az esetet és nem látta az élet értelmét. Gyakran gondolt már arra, hogy megöli magát. “Nincsenek barátaim, igazából semmim sincs, amiért élni akarok” – vallotta be Richardnak. A férfi válasza nagyon biztatóan hangzott: “Nem igaz, hogy nincsenek barátaid. Itt vagyok én, a barátod leszek.
Minden nap beugorhatsz hozzám, és beszélgethetünk.” De ez még nem minden: a férfi egy másodpercig sem tétovázott és egy nehéz üzleti év ellenére, Ernestina szabadon választhatott egy autót. Teljesen ingyenesen! Mert Richard nem akarta, hogy a nő minden nap gyalog menjen dolgozni.

Richard számára ez nem volt kérdés: “Magam is sok nehézségen mentem keresztül. Rossz dolgokat csináltam az életben. Megszegtem a törvényt, hajléktalan voltam, börtönben is voltam. Pontosam tudom, milyen érzés, amikor öngyilkosságon gondolkodsz.” Ezért úgy döntött, hogy le fog venni egy kis terhet Ernestina válláról. Az alábbi videóban megnézhetjük a Richard fantasztikus ajándékát:
 

 

Közzétette: Richard Newberry – 2016. július 29.

Milyen nagyszerű ajándék és egy igazán szívből jövő gesztus! Ernestina nemcsak egy autót kapott, hanem rátalált egy igaz barátra. Ezt a napot egyikük sem fogja elfelejteni!
forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!