Elítélték és ennyit ülhet az ittas vezetésért.

A bíróság ittas vezetés miatt ítélte el Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, aki börtönbe is kerülhet.

Két hónapja ittasan állították meg a rendőrök, és rögtön el is vették a jogosítványát. Az ügyben már megszületett a jogerős döntés: és ha nem fizeti ki a büntetést, börtönbe is mehet.

'Tájékoztatjuk, hogy K. László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon indult büntetőügy 2017. szeptember 13-án jogerősen befejeződött. A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni. A bíróság a járművezetéstől eltiltás tartamába beszámítja a 2017. augusztus 6-a óta eltelt időt' - tudatta  Fővárosi Törvényszék.

Kabai most nem kívánt nyilatkozni, de az eset után még ezt mondta:

'Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem.'

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!