Ilyet nem lenne szabad televízióban engedni.

Nem találunk szavakat arra, amit tegnap este láttunk az RTL Klub szórakoztatónak mondott tehetségkutató műsorában. A tehetségek keresése úgy tűnik háttérbe került, és helyette jön a bulvár, a mesterkélt drámaiság és az alpáriság, amiket az intelligencia hiánya szül, de kezdjük sorban az elején.

Nem értetjük, hogy mi történik, mert arra vár az ember, hogy egy könnyed zenei műsort kap néhány vicces beszólással, és olyan embereket is láthat, akik esetleg tudnak énekelni. E helyett a próbálkozók ócsárolása, leszólása és leégetése volt a cél, és a botránykeltésen volt a legnagyobb hangsúly!

Már sóvárogva gondolunk vissza arra, amikor a Megasztárban még Presser Gábor, Pély Barna, Soma és a többiek értékelték a produkciókat. Volt ott is cikizés és a szarvak  letörése, de az X-Faktor-hoz képest ez olyan intelligens módon történt, ami a tankönyvekbe illene. Viszont itt nem engedtek senkit kibontakozni, legyen az jó vagy rossz, mert az (egyébként nem túl tehetséges) zsűritagokról szólt a produkció, nem pedig a tehetségkutatásról.

Nem tudjuk, hogy másnak is feltűntek ezek a dolgok, de emellett már nehéz lenne elmenni, ugyanis ez már rég nem a tehetségek felkarolásáról szól, hanem a bulvárra és a botrányra éhes média kiszolgálásáról. És valljuk be, hogy sajnos azért tehetik ezt meg, mert erre van igény...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!