Ismerd meg ezt a rég elfeledett módszert!

Őseink már évszázadokkal ezelőtt összefőzték a mézet a fahéjjal és kiváló eredményekkel használták saját maguk gyógyítására. Ez mára kikopott a köztudatból, de vannak akik újra felfedezték ennek a két élelmiszernek a keverékét.

A méz rengeteg vitamint és nyomelemet tartalmaz. Nagyszerű gyógyereje sokszorozódik a hozzáadott fehéj hatására. Fogyaszt, segíti a pihentető alvást, rendben tartja az ízületeket, a vérnyomást, a koleszterinszintet. Megelőzi a vírusos és bakteriális fertőzéseket, és ez még nem minden!

1. Epehólyag
Nagyon könnyű, két evőkanál fahéjt és egy evőkanál mézet elegyíts egy pohár langyos vízben és idd naponta. A keverék kimossa az epehólyagból a baccilusokat.

2. Koleszterin
Ez a mix azonnal 10%-al csökkenti a koleszterinszintet. Annyi a dolgod, hogy elegyíts 2 evőkanál mézet, három evőkanál fahéjjal és egy nagy csésze meleg teával. Idd naponta.


3. Szív
Készíts mézes fahéjas krémet és reggel kend meg vele a pirítóst. Minden nap egyél mézes fahéjas pirítóst. Ez a paszta csökkenti a koleszterinszintet, így a szívroham megelőzésében is jó.


4. Reuma
Keverj össze 2 evőkanál mézet, 1 evőkanál fahéjjal és egy pohár vízzel. Idd meg reggel és este, hogy megszabadulj az ízületi gyulladástól. A rák megelőzésében is hatásos!


5. Immunitás
Tudtad, hogy a méz és fahéj fogyasztása naponta élénkíti az immunrendszered, így megelőzheted a fertőzéseket.


6. Köhögés, orrdugulás
Egy evőkanál mézet negyed evőkanál fahéjjal keverj és edd ezt három napig, hogy elmúljanak a tünetek.


7. Hasfájás
A hasfájás elmulasztására és a bélproblémákra is használható ez a nagyszerű szer.


8. Influenza
Az orvosok szerint a mézben az összetevők vírusellenes hatásúak, ezért influenza esetén is fontos fogyasztani.


9. Fogyás
Fajéjt és mézet keverj össze és főzd meg, majd tedd egy bögre vízbe és reggelente fogyaszd ezt a keveréket, 30 perccel reggeli előtt.


10. Akné
Keverj össze mézet fahéjjal és kend követlenül a pattanásra, hagyd rajta éjszakára, majd reggel mosd le.


11. Hajhullás
Ha a hajhullástól szenvedsz, ez megoldást jelenthet. Keverj össze 1 evőkanál olívaolajat, 1 evőkanál mézet és 1 teáskanál fahéjt, masszírozd a fejbőrödbe, majd 15 perc múlva mosd le.


12. Rák
Ez a nagyszerű mix a rákmegelőzésben is hatékony. Csak össze kell keverni 1 evőkanál mézet és 1 evőkanál fahéjt és ezt minden nap megenni.

forras

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!