A szirup fő összetevője a torma, ami gazdag C-vitaminban, B1-vitaminban, B6- és B2-vitaminban...

Az alábbi otthon elkészíthető szirup arra készült, hogy megszüntesse a zsíroktól és a felesleges víztől a szervezetet. Mindemellett javítja a memóriát, a hallást, a látást és az agy munkáját és közben egy nap alatt 1 centiméter lefaragható a derékból és a hasból.

 A szirup fő összetevője a torma, ami gazdag C-vitaminban, B1-vitaminban, B6- és B2-vitaminban, és sok ásványi anyagot tartalmaz, mint a kálium, kalcium, vas, magnézium és foszfor. A torma képes megtisztítani az egész szervezetet, megszabadít a fáradtságtól és megöli a baktériumokat. A torma jótékonyan hat az emésztésre, serkenti az anyagcserét és fokozza a véráramlást, emellett erős vízhajtó. A legújabb kutatások bebizonyították, hogy a frissen reszelt torma baktérium- és vírusölő hatása félnapon át tart. A torma csípős illóolajának belélegzése tisztítja a légutakat, ezért sok helyen a tormát az egészség szimbólumának tartják.

Íme a recept:

Hozzávalók:

  • 3 citrom
  • 3 evőkanál méz
  • 125 gramm torma

Elkészítés:

A tormát egy turmixgép segítségével pépesítsük össze, és ha kész, kavarjuk bele a mézet és a citrom levét. 2-5 percig kavargassuk.

Használat:

Reggeli és vacsora elfogyasztása előtt együnk meg 1-1 teáskanállal a szirupból. 3 héten át kell fogyasztani, majd egy hét szünetet kell tartani.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!