Csak a műsor kedvéért házasodtak volna...

Kiváló befejezést találtak ki az Édes Élet szerkesztői: a nyár utolsó epizódjának egy hatalmas durranással legyen vége, házasodjon végre össze a közös gyermeküket nevelő Pamela-Berki páros. Úgyis mindenki nekik drukkol, hiába a kamerák előtt eljátszott veszekedések és kibékülések, Krisztián vélt vagy valós megcsalásai, kettejüket mégiscsak együtt szokta meg a nép, igazi hollywoodi befejezés lenne a hatalmas lagzi.

Meg is kezdődtek a ceremónia előkészületei, Berkiék az itthon valaha látott leggigantikusabb esküvőről kezdtek beszélni. Száz fellépő, 5–7 ezer meghívott, és persze élőben a TV2 kamerái, hogy még véletlenül se maradjon le senki a gigabuliról. A terveket hallva számos cég jelentkezett szponzornak, Krisztiánék komoly pénzeket kereshettek volna azon az egyetlen estén, ám valami mégsem úgy sült el ahogy kellett volna.

Kiderült hogy miért hiúsult meg az esküvő: információink szerint csak az utolsó percben derült ki, hogy a sorozatnak nem terveznek folytatást, így felesleges megtartani az esküvőt is, hiszen nincs ahol be tudnák mutatni a közös életükről szóló szappanoperát. Úgy tudjuk, hogy a hír hallatán lázas gondolkodásba kezdtek a szerkesztők és Berkiék is, hogyan lehetne a lehető leggyorsabban kifarolni az egészből úgy, hogy hiteltelenné váljanak a főszereplők. Innen jött a remek ötlet, hogy azt mondják, egysze­rűen elmarad az esküvő.

Az indok ennyi volt: „Ázsiában visszataláltam önmagamhoz” (Krisztián) „Nehéz és elgondolkodtató napjaim voltak” (Pamela). Ezzel együtt azért sikerült még egy csavart belevinnie a főszereplőknek a történetbe, Pamela elment július elsején az esküvő helyszínére egy vidéki kú­riába, de hiába várta Krisztiánt, ő nem jelent meg... Természetesen megkerestük Krisztiánt és Pamelát is, de mindketten azt mondták, nem kívánnak a magánéletükről nyilatkozni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!