Az ajándékok, meglepetések mindig nagy fejtörést okoznak, sokan szenvednek attól, hogy mivel okozzanak örömet szeretteiknek. Mások pedig alig fektetnek bele energiát – az első testápolót, ami a szemük elé kerül, megveszik, gondolván, hogy az úgyis...

Az ajándékok, meglepetések mindig nagy fejtörést okoznak, sokan szenvednek attól, hogy mivel okozzanak örömet szeretteiknek.

Mások pedig alig fektetnek bele energiát – az első testápolót, ami a szemük elé kerül, megveszik, gondolván, hogy az úgyis mindig jól jön. Az ajándék nem kell drága legyen, csupán szívből jövő. Sokszor egy mosoly lehet a legnagyobb ajándék, vagy egy kézzel készített meglepetés. Joe Luxton és testvére zseniális ötlete alapján, a világ legszívhezszólóbb ajándékával lepte meg édesanyjukat. Régi és jelenlegi családi fotókból készítettek kollázs összeállítást, értékes apró pillanatokat gyűjtöttek össze, és ajándékukkal szebbnél-szebb emlékeket csalogattak elő. A régen és most című összeállítás egyszerre szórakoztató, szokatlan és szívhez szóló.


Forrás: twice.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!