Az énekes édesapját minden előjel nélkül, szívroham vitte el, 52 éves volt. Nyugodjék békében!

Szomorú hírt közölt rajongóival Facebook-oldalán Tolvai Reni, miszerint édesapja elhunyt.

Tolvai Reni négy nappal ezelőtt elvesztette az édesapját. A 2010-es Megasztár győztese a Facebook-oldalán írt élete legfájdalmasabb időszakáról.

“Édesapukám az angyalokhoz került. (…) Egy csodálatos családi nyaralás tragédiával ért véget. Épp anyukám szülinapját ünnepeltük egy tengerparti étteremben és mindenki boldog volt. Amikor visszatértünk, a szállodában apunak elkezdett szúrni a szíve, majd a bal karja elkezdett zsibbadni, nagyon megijedtünk és kihívtuk a mentőt. Kijöttek, megvizsgálták, és azt mondták, minden rendben van, de azért beviszik további vizsgalatokra. Apu azt mondta, nem kell, mert mar jobban van. Majd felállt az ágyról és abban a pillanatban összeesett. Apu soha nem volt beteg, soha nem volt megfázva sem, soha nem panaszkodott semmilyen fájdalomra, aki ismerte, tudta, hogy mindig egy jókedvű, aranyos, nagyon fiatal apuka és művesz volt. Soha nem gondoltam volna, hogy az én édes apukámat 52 évesen semmilyen előzmény nélkül szívinfarktus viszi el tőlünk”
– írta Tolvai Reni, majd a posztban édesapjának is üzent:

“Nagyon szeretünk apu, nagyon rossz most nekünk, és reméljük, te jól vagy, és már találkoztál mamával, és hogy mosolyogva nézel le ránk!”

Képtalálat a következőre: „tolvai reni”

Az énekes édesapját minden előjel nélkül, szívroham vitte el, 52 éves volt. Nyugodjék békében.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!