Szabó Zsófi és Majka csatározása még nem ért véget...

Ahogyan azt már korábban itt megírtuk, Szabó Zsófi édesanyja nyilatkozott az unokákkal kapcsolatos érzéseiről: - Hazudnék, ha azt mondanám, nem aggódom, ha belegondolok, hogy az unokáim félvérek lesznek, de ők már az én véreim is. És biztosan nagyon fogom őket szeretni - mondta Zsófi édesanyja egy interjúban.
Aztán ehhez szólt hozzá Majka is a Facebook-oldalán: 'Ilyen van 2017-ben? Szabó Zsófi mit csinált, amikor láttamozta a cikket? Azt mondta, ez mehet?' - mondta megdöbbenve a rapper.

Később Zsófi úgy vélte, hogy Majka a hiányos információk miatt írhatta a posztot, ezért egy hosszú üzenettel válaszolt a rappernek.

'Sziasztok!
Majoros Péter az elmúlt évek alatt közösségi oldalán másodszor nyilvánul meg velem kapcsolatban.
Persze ennek semmi akadálya, közszereplő vagyok. 
Mondhatnám, hogy nem érdekel Majka véleménye, hisz igazából nem is ismerem, de ez nem igaz. Érdekel a véleménye, mert formálja a közösséget! Sokan megbotránkoznak rajta, sokakat viszont befolyásol, mert szeretik. Lehet is szeretni, hisz (már amennyire a tv-ből ismerem) egy jó humorú, őszinte, szerethető ember. (Kivéve amikor olyan embereket véleményez akiket nem ismer. Ez rohadtul nem elegáns, de ez csak az én véleményem. Bocs)

Szóval különbözőek vagyunk, azt posztolunk amit szeretnénk, én inkább pozitívan szeretek nyilatkozni olyan emberekről akit ismerek. Vagy csöndben maradok és megtartom magamnak a véleményem. Vagy ha annyira zavar, személyesen felkeresem az illetőt és elmondom neki. 
Íratlan 'szabály' az ismert embereknél, akiknek normál esetben felelősségteljesen kell, hogy nyilatkozzanak, mert százezrek olvassák, hallgatják megnyilvánulásaikat, hogy a negatív ellenérzéseiket megtartják magunknak. Mint például amikor egy, már nem Magyarországon élő műsorvezető, élő adásban becsmérelte reggeli vendégeit. Ilyet véleményem szerint nem szabad csinálni. Aztán lehet, hogy mégis lehet. Nem tudom.

Na de mi is az apropója felháborodásomnak. 
Nem, nem az, hogy Majka nyilvánosan tesz fel kérdést, nem is nekem, hanem rólam. 
Nem, nem az, hogy sok embernek negatív véleménye van rólam vagy a férjem származásáról, vagy az anyámról amiért nehezen fogadta el a férjem.
Nem, nem az, hogy csak pozitív dolgokat akarok olvasni magamról. 
Apropója felháborodásomnak az, ha valaki félinformációk alapján igazságtalanul ítélkezik!!!
Kedves Majka! Mielőtt azt kérdezed: ' Ilyen van 2017ben? Szabó Zsofi mit csinált mikor láttamozta a cikket? Azt mondta ez mehet ?..

De Majka ezt sem hagyta szó nélkül, mert ő úgy gondolja, hogy nem ártott Zsófinak. A lány szerint viszont ő csak megvédte magát, és úgy gondolja, mindenki felelős azért, amit kitesz a közösségi oldalára. Majka erre már felháborodottan válaszolt, és láthatóan nem értenek egyet.

Hogy meddig fog tartani közöttük a kommentháború, azt előre nehéz lesz megjósolni...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!