Olyat mondott élő adásban Evelin Győzikének, hogy mindenki felkapta a fejét.

Gáspár Győző és Evelin a Mokka vendége volt, ahol nem csak arról beszéltek, a showman a legfrissebb hírek szerint mégsem követett el adócsalást, szóba került az is, hogy megy sora a nagyobbik Gáspár-lánynak, aki már a diplomáját veszi kézhez idén.

S míg néhány hónapja arról nyilatkozott, a NAV-nyomozás miatt a Gáspár névvel elhajtják a leendő munkáltatók, most a feje tetejére állt a világ.

“Én most ezt ki tudom így használni ügyesen, hogy Gáspár Evelin vagyok. Most ez nagyon jól jön. Nekem minden olyan ajtó olyan hamar megnyílik és olyan könnyedén veszem az akadályokat…” – magyarázta Evelin, majd miután a műsorvezetőktől visszakapta a szót, összegezte, mit gondol ma már a vezetékneve adta előnyökről. “Ez egy tök jó dolog, élek vele és köszönöm szépen az édesapámnak!” – mondta Evelin, akinek a kijelentésén nem csak Győzike, a műsorvezetők is felhördültek.

A műsorból az is kiderült, hogy Győzike kedden, azaz ma ismét kés alá fekszik. Egy ideje ugyanis nincs motivációja, így képtelen fogyni, de egy plasztikai beavatkozásnak köszönhetően egy év múlva nádszál vékony lesz.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!