Egyszerű kérdés, de a személyiségedről sokat elárul.

Az első személyiségtesztek az 1920-as években jelentek meg. A katonák személyzeti kiválasztásánál használták.

Manapság rengeteg ilyen teszt van, céljaik pedig eltérnek a klinikai pszichológiától a kapcsolati tanácsadásig.

Azt javasoljuk, hogy végezz el egy hasonló tesztet. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy egyszerű kérdésre válaszolsz, miután megnézted a képet. 

Hány lovat látsz?

Néha az, ahogyan egy helyzetet megközelítesz, negatívan befolyásolhatja döntéseidet, máskor pedig hasznos lehet. Mindenesetre az észlelés fontos, és a feltevéseid, a megérzésed és a megítélésed mind segíthet abban, hogy dönts. Minden döntés, amit te hozol, tükrözi a személyiségedet.

Egy lovat

 

Ha csak egy lovat látsz, nem vagy nagyon figyelmes, és a legtöbb dolgot a felszínről nézed. Nem igazán aggódsz a kis dolgok miatt, és egyike vagy azoknak az embereknek, akik gyorsan döntenek. Hiszed, hogy mindannyian kapcsolatban vagyunk egymással, és minden egy nagyobb egész része, amitől megérted a csapatmunka erősségét. Hiszel az egységben. Ez csapatjátékossá és jó vezetővé tesz téged, meghallgatod a véleményeket és ötleteket, miközben őszintén elmondod a gondolataidat nekik.

Olyan személy vagy, aki képes a dolgok mögöttes jelentését felismerni. Ha egyszer valamit a fejedbe veszel, azt meg is teszed. Talán másképp nézel a dolgokra, de ez nem tesz énközpontúvá. Megingathatatlan vagy az elveidben, így mindenkinek nehéz meggyőzni, hogy elhiggy valamit, amit nem hiszel. Nem is veszítesz könnyen vitákat. Olyan személy vagy, aki hisz a megérzésekben és nem érdekel, hogy mit gondolnak rólad mások.

5-10 ló között

Ha 5-10 lovat látsz, akkor olyan személy vagy, aki komolyan veszi a dolgokat, és minden helyzetben megpróbálja a legjobbat adni. Perfekcionista vagy, nagyon ésszerű, és mindig a feladataidra összpontosítasz. Alig van olyan alkalom, hogy ne érnéd el azt a célt, amit magad elé kitűzöl. Néha azonban kissé hanyag lehetsz, bár ez nem igazán jár együtt a perfekcionista személyével. De rendben van, hogy olyanok legyünk néha, és már megértheted ezt a tényt.

Olyan személy vagy, aki szeret előre látni, és várni, és ezért szeretsz mindent beütemezni, hogy ellenőrizd a tervezett dolgokat. Nem esik nehezedre megismételni a dolgokat, vagy oda-vissza járkálni, különösen, ha tudod, hogy a céljaidhoz vezet. Magabiztos személy vagy, és a legtöbbször biztos vagy magadban. Emiatt a hozzáállás miatt néha alábecsülöd a dolgokat, ami minden alkalommal bukáshoz vezet. Habár a személyiséged adott, nem hagyod, hogy ezek a dolgok nagyban befolyásoljanak, és mindig tovább lépsz.

11 vagy több lovat


Ha 11 vagy több lovat látsz, akkor nagyon figyelmes és aprólékos személy vagy. Megvan a képességed, hogy sok dolgot vegyél észre, amit más emberek egyszerűen nem tudnak. Ha van egy kis dolgod, akkor általában végigmész rajta, anélkül, hogy bármilyen részletet kihagynál a tökéletesség elérése érdekében. Szereted, ha minden az elképzeléseid szerint alakul és ezért gyakran lemaradsz.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!