A fogyasztóvédelmi hatóság arra figyelmeztet mindenkit, HA ILYEN CSOMAGOT KAP, NE VEGYE ÁT!

Fogyókúrás terméket névre szóló csomagban küld magánszemélyek részére egy Vital Investments nevű lengyelországi cég anélkül, hogy azt bárki megrendelte volna. Azt javasolják, ha ilyet Green Coffee Plus elnevezésű fogyókúrás terméket kap valaki, az a legjobb, ha át sem veszi!

A vizsgálják a készítmény összetevőit és azt is, hogy megfelel-e az étrend-kiegészítőkre vonatkozó szigorú szabályoknak. Felvették a kapcsolatot a kézbesítő futárszolgálattal és a lengyel társhatóságokkal is az esetleges jogsértések felderítése miatt.

Az is gondot jelent, hogy átvételkor az átvételi elismervény aláírásával már létre is jön a szerződés a termék küldője és címzettje között, amitől ugyan 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni, de csak írásban, feltéve ha valaki végigolvassa a papírokat. Az első csomag ingyenes, de az átvételi elismerésével már további csomagokat is megrendel, de persze ezért már fizetni kell.

A fogyasztóvédelem közleménye szerint a Green Coffee Plushoz hasonló fogyókúrás étrend-kiegészítők vagy kozmetikumok, és higiéniás termékek kivételt képeznek az indoklás nélküli 14 napos elállási lehetőség alól, ha már felbontották őket.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!