Nehéz és elgondolkodtató napjai vannak...

Úgy tűnik tényleg elmarad a régóta várt esküvő. Két héttel a nagy nap előtt Berki Krisztián és Hódi Pamela lefújta a ceremóniát. Erről adtak hírt a Facebook oldalukon is.

„Szeretnénk megelőzni a találgatásokat és bejelenteni nektek, hogy Pamelával közösen úgy döntöttünk, nem tartjuk meg a július 1-jére kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat, Natit. Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat, álszentség lenne azt kérni, hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket” – írta Berki saját változatát a közösségi oldalán.

Krisztián a közelmúltban már sokat sejtetően nyilatkozott a közelgő eseményről, és már akkor is felmerült a kérdés: lefújják-e az esküvőt? Az Ázsia Expressz forgatása után a közelmúltban hazatérő Berki először a FEM3 műsorában utalt arra, hogy olyan változásokon ment keresztül ázsiai útján, amely kihatással lehet a jövőjére is.

– Rengeteg változás van a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, beszélgetnünk kell egy hatalmasat. Kiderült számomra, hogy bizonyos szempontból elveszítettem azokat az elveket, amelyek sok mértékben befolyásoltak és sikeressé tettek. Ezt most Ázsiában visszakaptam ezeket – mondta Berki.

A férfi és Hódi Pamela kapcsolata korábban sem volt zökkenőmentes, egy ideig külön is éltek, aztán újra egymásra találtak. Krisztián ezután kérte meg a modell kezét, ám az esküvő évekig lógott a levegőben. Végre kitűzték a július 1-jét, ám ahogy közelgett az időpont mintha újra megtorpantak volna. Pedig információink szerint már a helyszínt is kiválasztották, egy Nyíregyházához közeli kastélyban mondták volna ki a boldogító igent – a he­lyiek arról is pletykáltak, Szabó Zsófi múlt augusztusi álomesküvőjének helyszíne is a célkeresztben volt.

– Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak – mondta nemrég a Mokkában Hódi Pamela. – Hála istennek, a gyerek ebből semmit nem vesz észre, hiszen vagyok annyira maximalista, csak azzal törődöm, hogy a lányom boldog legyen, és jól érezze magát mindennap.

Egyszer már meghiúsult

Először 2014-ben, az Édes élet kamerái előtt próbálta meg feleségül venni Hódi Pamelát Berki Krisztián, ám a menyasszony az oltár előtt nemet mondott. Az akkor nyolc hónapos terhes kismamát váratlanul érte a ceremónia, mivel párja titokban szervezte meg egy Duna-parti étteremben.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!