És a nyugdíjasok is féláron vehetnek belépőt november végéig.

Látványetetéssel, állatbemutatóval, családi tökfaragással, óriás memóriajátékkal és sok más programmal és kedvezményekkel készül az őszi szünetre a Fővárosi Állat-és Növénykert.

November 6-ig, azaz vasárnapig a 14 éven aluli gyerekek díjmentesen látogathatják a városligeti intézményt. De kedvezményt kapnak a nyugdíjasok is, akik november végéig a belépő kevesebb mint feléért, 2200 Ft helyett 1000 forintért válthatnak belépőjegyet.
A kedvezmények mellett programokban sem lesz hiány.

Ebben az időszakában minden nap állatbemutatók, tréningek és látványetetések várják az érdeklődőket. A programok között szerepel a sörényes hangyászok, az óriásvidrák és a keák látványetetése, a koalák etetése és mérlegre tétele, valamint az oroszlánfókák tréningje, az „Állatok akcióban” című állatbemutató és még számos érdekesség.
A programok október 31-én hétfőn „halloweeni játszóházzal” egészülnek ki, és ezen a napon a Varázshegyben óriás memóriajáték és tök amőba, családi tökfaragás, kézműves foglalkozások, ügyességi játékok és arcfestés is várja az odalátogató családokat.

A programok mellett felhívják a figyelmet a közelmúltban született kisállatokra, így az erszényből már kijáró szürke óriáskenguru kölykökre, a szurikáta kölykökre, a kis pandákra és a sörényes hangyászokra, mert az utóbbi két fajnál kölyök is cseperedik éppen.

Érdekesség lesz még az Állatkert főterén az a másfél mázsás óriástök, amit egy agárdi őstermelő ajándékozott a városligeti intézménynek.

Ne hagyja ki senki ezt a lehetőséget a szabadidő hasznos és praktikus eltöltéséhez!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!