Feleségének elege lett a verésekből, és beadta a válókeresetet!

Botrányosra sikeredik Johnny Deep és fiatal felesége, Amber Heard válási procedúrája.

Tegnap Amber olyan képeket osztott meg a nagyvilággal, ami bizonyítja, hogy férje erőszakos, és folyamatosan bántalmazza őt fizikailag és lelkileg is. A kiposztolt fotókon Amber felrepedt szája és a szeme körüli zúzódások láthatóak, melyeket állítólag a sztár okozott neki egy vitájuk során.

Ezért látta elérkezettnek az időt arra, hogy beadja a válókeresetet és távolságtartási végzést kérjen Deep ellen, hivatkozva arra, hogy a támadás során féltette az életét. A pár közeli ismerősei szerint a veszekedéseket és a problémákat Johnny Deep szeszélyes és féltékeny természete okozza, de nem fogadja el azt sem, ha valaki ellentmond neki.

Egyre több információ lát napvilágot arról is, hogy a támadás nem egyszeri alkalommal történt meg, hanem az együtt töltött évek során végig bántalmazta párját a híres színész. Nyilvánosságra került egy sms üzenetváltás is, ami még 2014-ben Amber és Deep személyi asszisztense között történt. Ebben Amber Heard arra panaszkodik, hogy a férje ütötte-rúgta őt, és nem ez volt az első eset az erőszakos viselkedésre.

Johnny Deep mindent tagad, és együttesével turnézni indult, hiszen az élet nem áll meg...

Vajon tényleg megtörténtek a verések? És ha igen, szerinted miért tartott ki Amber évekig Johnny mellett?

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!