Aki bármit tud, telefonon jelezze!

Emberölés bűntett miatt körözi Szentesi Zsolt 32 éves tiszalöki lakost a rendőrség, aki két fiatalkorú gyermeket és két felnőttet késelt meg ma hajnalban!
A rendőrség kéri a lakosságot, ha valakinek információja van az elkövetőről, telefonon jelezze!

Az eddigi információk szerint a férfi szerdán hajnalban berontott volt élettársa tiszalöki házába, ahol egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, egy másik felnőttet és a velük lévő két gyereket: egy 13 éves fiút és 15 éves lányt. A vérengzés után elmenekült, egyelőre nem tudják, hol van. A rendőrség a hajnali óráktól nagy erőkkel keresi, ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A férfi 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak. Haja színe barna és rövidre nyírt, és a bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és piros színű pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600 telefonszámon.
Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.

❤ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤