Összeválogattunk olyan termékeket, amiket az előállítási árukhoz képest a legdrágábban adnak el nekünk!

Lángos
Az ára folyamatosan emelkedik, ha strandon nézi az ember, pedig az elkészítése nem kerül többe 100-200Ft-nál.

 
Pattogatott kukorica
A mozik valójában ebből élnek meg. Egy nagy popcorn előállítási költsége a 100 forintot sem éri el, de vannak mozik, ahol 1500-1800 forintot is elkérnek érte.
 

Csavart burgonya
Vásárokon, fesztiválokon egyre gyakrabban tűnik fel ez a látványos ropogtatnivaló. 5-600 forintot is elkérhetnek egy pálcáért, miközben egyetlen szem burgonya van rá felfűzve, amely nagyjából 30 Ft-os költséget jelent.



Éttermi borok és sörök
A felső kategóriás borokat 3000 forintért is beszerezhetjük a boltokban, míg az éttermek olyan áron kínálnak 1 dl-t belőlük, hogy egy üveg ára így simán eléri a 8-10000 forintot is.
Egy dobozos sört 200 forintért megvehetünk a nagyobb üzletekben, az éttermekben, bárokban egy korsó sört 6-700 forintos áron kínálnak. És akkor még a vízzel hígításról nem is beszéltünk…

Üdítők
A boltban 200-500 forint közötti áron találhatunk különféle kiszerelésű üdítőket, pedig előállítási költségük nagyjából 44 Ft, és annak is nagy részét a műanyag palack ára teszi ki.



Tintapatron

Egy tuti biznisz: színtől és kiszereléstől függően 5-15 ezer forintba kerülnek, előállítási költségük viszont az ezer forintot sem érik el.


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!