Szóba állni sem volt hajlandó vele...

Claudia a mai napig sem tudott megbocsátani az alkoholista atyjának - avatta be a közönséget az eddig még nem ismert magánéleti részletekbe. Beszélt a lányáról is, és szerinte nem feltétlenül kell neki is az ő példáját követni, hiszen tehetséges tornász, és nem biztos, hogy a média világa neki való hely.

'Pankát megkérdeztem, mit akar majd csinálni, ha felnőtt lesz. Először megijedtem, mert azt mondta, színésznő, műsorvezető lenne (...) én megértem, hogy a gyerekek azt a mintát követik, amit otthon látnak, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. Az én apám például alkoholista volt, de nem bántam, hogy nem ezt a mintát vittem tovább' - mondta Claudia.

Liptai István a halálát megelőző években többször is próbálkozott Claudiánál, hogy közel engedje magához. Sokszor üzent az újságokban is, hogy szívesen látná az unokáját, de hiába...
Claudia nem tudta elfelejteni neki, hogy az alkohol miatt tönkretette a családi életét, és ezért a lányát is igyekszik tudatosan nevelni, és mindentől megóvni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!