Rendkívüli változások jöhetnek az életedbe...

Most sokat számít, hogy mit teszel az elkövetkező időszakban!

Minden telihold és újhold napján százszoros energiák szabadulnak fel, ami azt jelenti, hogy az ilyenkor tett dolgok százszorosan szállnak vissza rád, akárcsak a gondolataid. Ezért érdemes nagyon odafigyelni arra, hogy milyen pozitív és negatív dolgok jutnak eszedbe.
Ma is ilyen nap lesz, mert jön az aratás holdja, ami nagyon sok változást hozhat az életedbe.

A mai telihold a Halak jegyében érkezik; ami nagyon érzékeny és intuitív jegy. Emiatt nagy figyelmet kell fordítani a lelkivilágodra. A szeptember egyébként is sarkall a változásokra, és most ebből nem is lesz hiány, mivel rengeteg új lehetőséggel találhatnak meg.
Ezek sikeréhez szükséged van arra, hogy kicsit leülj és átgondold, mivel kapcsolatban van önbizalomhiányod. Miért vagy elégedetlen önmagaddal, és mit tehetsz ez ellen? A Halak jegye miatt ugyanis sokkal érzékenyebb leszel, és olyan apróságokat is kritizálhatsz magadon, amit egyébként nem szoktál.

A szeptemberi telihold egyik különlegessége, hogy ha csak egyetlen apró lépést is teszel az álmaid megvalósításáért, az nagy nyomot fog hagyni, és sokkal közelebb visz a sikerekhez, mint bármikor máskor. Nyugodtan tervezz előre ebben az időszakban, mert most sokkal tisztábban látod majd a végkimenetelt, mint az augusztusi telihold után.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!