"Azt mondogattam, hogy addig nem fogom megszülni a babát, míg fel nem ébred".

A várandós nő megmentette a férje életét, mielőtt megszülte volna gyermekét!

A 39 hetes terhes, Ashley Goette az éjszaka közepén arra ébred, hogy a férje, Andrew alig kap levegőt. Azonnal tárcsázta a 911-es segélyhívószámot.

'A férjem nem kap levegőt, azt hiszem elsősegélyben kellene részesíteni' - mondta a diszpécsernek Ashley, aki utasításokat kapott, hogy mit csináljon, de mivel terhes volt, ezért nem tudta leemelni férjét az ágyról, így ott kezdte meg az elsősegélynyújtást. A mentősök pár perc múlva értek ki a helyszínre, Andrewt azonnal kórházba szállították, ahol mesterséges kómában tartották.

'Gondolni sem mertem arra, hogy elveszíthetem a férjemet' - nyilatkozta Ashley, miközben arra várt, hogy az orvosok kiderítsék, hogy mi történt Andrew-al.

'Mindvégig, amíg Andrew kómában volt, azt mondogattam neki, hogy addig nem fogom megszülni a babát, míg fel nem ébred' - mesélte a nő. Szerencsére másnap a férfi jól reagált az orvosi kezelésekre, és visszanyerte eszméletét. Mint kiderült, a férfi szabálytalan szívműködése miatt alakult ki a betegség, azonban az orvosok 36 órás megfigyelés alatt tartották, így végül Andrew ágyát betolták a szülőszobába, hogy ott lehessen gyereke születésénél. Azonban abban a pillanatban a szülésnél adódtak problémák, így Ashley-t egy másik terembe kellett elvigyék, de Andrew így sem maradt le a szülésről, hiszen élőben nézhette azt a Facetime-on.

Nem sokkal a kisfiúk születése után Andrew-n sikeres szívműtétet hajtottak végre, és mára a család minden tagja rendben és biztonságban van.

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!