A különböző csillagjegyek horoszkópképletében a Medium Coeli (MC) tengely jelzi, hogy mely szakma felé lehet a legjobb választás orientálódni. Mit gondolsz, te jó területet választottál?

Kos

A kihívások embere vagy! Fontos, hogy olyan szakmát válassz, ami esélyt sem enged arra, hogy akár egy pillanatra is unatkozz: érdemes olyan irányban nézelődnöd, ami ötvözi az aktív, mozgalmas életet a kreativitással és a változatossággal, tele van izgalommal és véletlen sem egyhangú.

Ajánlott területek az MC szerint: élsportoló, riporter, kereskedelem, egyéni vállalkozó, valamilyen művészeti ág.

Bika

Ha Bika vagy, két lábbal jársz a földön, és valószínűleg nem új dolog számodra, ha azt mondjuk: szereted a fényűzést és a kellemes környezetet, életedben előkelő helyet foglal el a biztonság igénye. Mégis – mindezek ellenére – szereted a szabadságot a munkádban, ezért olyan területen érdemes elkezdened szabadúszóként dolgozni, melyet magadénak érzel, és kreativitásodat is kiélheted közben.

Ajánlott területek az MC szerint: természetgyógyász, író, zenész, egyéni vállalkozó (csapattal a hátad mögött).

Ikrek

Az egyik legaktívabb csillagjegy szülötteként olyan területen érdemes keresgélned, ahol kevés a kötöttség, de sok szükség van a kreativitásodra. Fontos számodra, hogy használd az intelligenciádat és a meggyőző képességed a munkád során, és fő megélhetési forrásodat a fantáziád biztosíthassa.

Ajánlott területek az MC szerint: média, kommunikáció, oktatás, jogászi vagy politikusi pálya.

Rák

Alapvetően Te vagy a legérzelmesebb csillagjegy az összes közül, és ezt természetesen érdemes figyelembe venned pályaválasztásod során is. Fontos számodra, hogy érezd, megbecsülnek, hogy nélkülözhetetlen vagy a szakterületeden és a munkahelyeden egyaránt. Fókuszálj hát azokra a területekre, ahol az érzelmek, a szeretet minden nap meghatározó része lehet a munkavégzésnek!

Ajánlott területek az MC szerint: ápoló, szociális munkás, pedagógus, ám ha ezek közül egyik sem vonz kifejezetten, gondolkodhatsz ezek között: biztosítási ügynök, aki szintén emberekkel foglalkozik, vagy könyvelő.

Oroszlán

Kreatív, lehengerlő csillagjegy vagy Oroszlányként. Nagy valószínűséggel valami kreatív szaka vonz leginkább, ahol sikereket és érdemeket söpörhetsz be, de ez így is van rendjén, hiszen lételemed a pörgés és az elismertség iránti vágy. Bár olykor nehezedre eshet csapatban dolgozni, ne határolódj el ettől a lehetőségtől sem, ugyanis kiváló inspirátor válhat belőled, aki a csapat vezetője, legfőbb motivációs erejévé válhat kellő mennyiségű tapasztalat begyűjtése után.

Ajánlott területek az MC szerint: énekes, színész, jogász, díszlettervező, igazságügy, orvoslás.

Szűz

Semmi sem olyan biztos a világon, mint az, hogy szereted a rendezettséget, a szervezettséget és a tervezettséget, és nem csak a magánéletben, de a munkában is elvárod az ilyen jellegű hozzáállást nem csak magadtól, de munkatársaidtól, esetleg beosztottaidtól is. Mivel a konfliktusokat nehezen viseled, lehet, hogy megpróbálsz olyan terület felé orientálódni, mely nem rejt magában túl nagy kockázatot, de hidd el, rátermettségednek köszönhetően kiválóan alkalmas vagy nagy felelősséggel járó munkakörök betöltésére is.

Ajánlott területek az MC szerint: rendezvényszervező, esküvőszervező, építész, kutató, régész, kézműves, adatrögzítő.

Mérleg

Számodra a szépség igen fontos, ám ez koránt sem jelenti azt, hogy felszínes lennél. Különösen ajánlottak számodra az olyan munkakörök, ahol választhatsz, hogy inkább rivaldafényben tündökölnél, vagy a háttérben meghúzódva látnád el a nélkülözhetetlen feladatokat.

Ajánlott területek az MC szerint: szépségipar, divattervezés, kozmetikus, plasztikai sebészet, grafika, oktatás, tanácsadás

Skorpió

Annak ellenére, hogy szúrós és piszkálódós is lehetsz olykor, mégis legjobban az emberekkel kapcsolatos munkakörök azok, melyek a legjobban fekszenek számodra, hiszen az érzelmek fontos szerepet játszanak az életedben. Szeretsz segítségére lenni másoknak, kifejezetten örömmel tölt el, ha hozzátehetsz mások életéhez valami hasznos, akár kézzelfogható dolgot is.

Ajánlott területek az MC szerint: pszichológus, pszichiáter, állatorvos, biológus, coach, orvos, növénytermesztő, szexuálterapeuta, a kreatív vonalon pedig tetoválóművész.

Nyilas

A Nyilas egy igazi univerzális személyiség, a csillagjegyek jolly jokere. Ugyanolyan biztonsággal mozogsz csapatban is, mint egyedül, és a legtöbb területen zokszó nélkül megállod a helyed találékonyságodnak és alkalmazkodóképességednek köszönhetően. Közel állnak hozzád az olyan szakmák, melyekben mindig nagy a sürgés-forgás, és azt sem bánod, ha nagy felelősséggel kell számolnod a mindennapokban.

Ajánlott területek az MC szerint: idegenvezető, pilóta, stewardess, barlangász, vagy akár még az űripar is.

Bak

Bár szereted a nagy kihívásokat, azok nem mindig úgy és akkor jönnek, ahogy várod azt az élettől. Gyakran kerülhetsz olyan helyzetbe a szakmai élete során, hogy olyan munkát is el kell végezned, amihez konkrétan semmi kedved nincs – ilyenkor mérlegelj, hogy mi választ el attól, hogy azt csinálhasd, amit igazán szeretnél, ami úgy érzed, hogy kiteljesítene Téged, és kövess el mindent, hogy felszámold az akadályokat, amik eléd gördültek.

Ajánlott területek az MC szerint: jog, bankár, pénzügy, vállalkozó, humán irányzatok

Vízöntő

Vízöntőként olyan terület felé érdemes kacsingatnod, amivel kilóghatsz a sorból, amivel az átlagos fölé emelkedhetsz – ugyanis igen nehezen préselődsz bele olyan szerepekbe, amikbe úgy érzed, egyszerűen nem vagy alkalmas helytállni. Minden motivál Téged, ami különleges és monumentális, ami eltér a szürke hétköznapoktól.

Ajánlott területek az MC szerint: emberjogi aktivista, politikus, társadalomtudós, informatika, jövőkutatás, asztrológus, kutatói munkakörök.

Halak

Lételemed, hogy adhass valamit a világnak, legyen szó emberekről vagy állatokról, Neked nem számít. Fő céljaid közé tartozik, hogy gondoskodhass a téged körülvevőkről, hogy valami olyan tehess életed során, ami maradandó. Egyik jelmondatod, hogy maradandót akarsz alkotni.

Ajánlott területek az MC szerint: orvos, természetgyógyász, pszichológia, különböző művészeti ágak, teológia. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!