Így alakul ma a szerelmi életed.

Kos

Nagyon sok mindenre vágysz, nagyon sok dolgot szeretnél felfedezni, ám tudomásul kell venned, hogy „egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni”! Úgyhogy engedj elképzeléseidből - vagyis állíts fel fontossági sorrendet - párod, családod segíteni fog!


Bika

Teljes az összhang pároddal, még ha első pillanatra nem is úgy látszik - a benned levő végletességet muszáj neki egyensúlyba hozni. Barátaid is nagy segítségedre vannak, akár velük utazol, nyaralsz épp valahol - még a bőséggel itt levő pénz is támogat.

Ikrek

Jó megérzéseid, az érkező információk nagy segítségedre vannak az egészséges táplálkozás, az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdések területén – vedd elő ezt a témát, járj utána a dolgoknak! Otthonodra, könyvekre is ma sok pénzt költhetsz.

Rák

Szerelmes szíved árasztod a világba - szerelmedet, gyerekeidet tejben - vajban fürdeted. Ötleteidet oszd meg velük, de barátaiddal is, akikkel nagyon jó beszélgetés alakulhat ki, akár kirándultok, nyaraltok együtt, akár otthonodba érkeznek.

Oroszlán

Titkok vesznek körbe, amiket keresel is, hisz igényed van az újra, a kihívásokra, a váratlan lehetőségekre. Nincs kizárva, hogy mindezeket most otthonod nagy átalakításával éled meg, ahol titkokat találsz, ahová talán titkos szimbólumokat is elrejtesz.

Szűz

Oszd meg barátaiddal titkos dolgaidat - egész más szemszögből tudnak dolgaidra rávilágítani, melyek segítségedre vannak. Az is meglehet, hogy ők osztják meg veled azokat, melyeket másnak el nem mondanának – tudsz is okos tanácsokat adni.

Mérleg

Próbálj a vásárlásoknál nem túlzásokat esni, nem kell az egész boltot megvenned csak azért, mert nem tudsz dönteni melyiket hagyd ott! Barátaidat és családodat boronáld össze, hívd meg magadhoz őket – akár meglepetésben is részetek lehet!

Skorpió

Minden bizonnyal valahol idegen országban vagy, vagy épp utazol, talán a tengerre – angyalaid minden kívánságodat hozzák, csak ki kell mondanod. Bármilyen tanulmányi dologban szeretnél elmélyedni, akár titkos tanokban, oda is már elő van készítve az út.

Nyilas

Türelmetlenségeddel mindent elronthatsz, de azzal is, ha nem vállalod önmagad, a világnak való megfelelés előbbre van, mint te. Nagyon jó megérzéseid könnyebben tudnak a felszínre jönni, ha elmész szenthelyedre vagy egy csendes vízpart mellé – ne hagyd ki!

Bak

Akár zseniális ötletek is színesíthetik a mai napi találkozásodat barátaiddal, akikkel mindenképp szervezz együttlétet, hisz egymást inspiráljátok! Ugyanez érvényes szerelmedre, gyerekeidre is, akár közösen kirándultok, sportoltok, avagy csak együtt vagytok.

Vízöntő

Ha pároddal közösen dolgoztok valamin, akár otthonotokban, nagyon jó összhang alakul ki, szavak nélkül értitek egymást, estére fel is töltődtök. Munkatársaid meglephetnek valamivel, szerelmeddel meg közös alkotásban foghattok.

Halak

Egy szavad sem lehet, ha épp szerelmeddel, gyerekeiddel egy tengerparton pihentek, de akkor sem, ha valahol máshol élvezed a nyaralás csodáit. Barátaid is meglephetnek váratlan ötletekkel, amikre mondj igent, hisz jól fog elsülni!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!