Felfedezed magadon a lelki fejlődés egyértelmű jeleit?

Ha jobban érdekel a lelki fejlődésed, mint az anyagi gyarapodásod, akkor elérkeztél egy olyan szintre, amit spirituális fejlődésnek neveznek. Az alábbi jelek arra utalnak, hogy készen állsz erre.

1. Nyitott vagy az új dolgokra

A spirituálisan érettek tanulékonyak, rugalmasak, és ha rájönnek, hogy valami nem működik a régi kerékvágásban, könnyen váltanak. Hajlandó vagy más szemszögből figyelni a dolgokat, nem ragaszkodsz már mereven az elképzeléseidhez? Már nyílik neked az új kapu.

2. Látod a dolgok mélyebb jelentését is

Bizonyos történések mögött észreveszed a mélyebb jelentést, éppen ezért könnyebben meg tudod magyarázni, hogy mi miért történik az életedben. Nem keseredsz bele a problémákba, hiszen tudod, hogy minden okkal történik.

3. Szívesen segítesz másoknak

Ha valaki segítséget kér tőled a problémáival kapcsolatosan, akkor szívesen rávilágítasz az élet mélyebb értelmére, a felszín alatt rejtőző kincsekre. Hajlandó vagy másokkal megosztani a látásmódodat, szívesen adsz tanácsot a hozzád közelállóknak. Kedves, és nyitott vagy, szívesen fordulnak hozzád tanácsért.

4. Néha magányra van szükséged

A szellemileg magasabb szinten álló emberek nem igénylik egyfolytában a társaságot, néha arra van szükségük, hogy egyedül legyenek. Az egyedüllét nem zavar, sőt: ilyenkor nyugodtan elmélkedsz, és elmélyülsz a magasabb erők nyújtotta energiákban. A csendes percek szükségesek számodra a lelki egyensúly fenntartása érdekében.

 

5. Küzdesz azért, hogy a világ jobb legyen!

Amikor azt látod, hogy körülötted mindenki negatívan viszonyul a dolgokhoz, a gyűlölet, a harag, a reménytelenség és a düh jellemzi az embereket, akkor nyíltan felvállalod az álláspontod, és elmondod, hogy igenis a világ egy jobb hely is lehetne, csak az egyéni szemléletmódon múlik minden. Nem félsz kimondani és vállalni azt a pozitív értékrendet, amit képviselsz.

 

 

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!