Sírva fakadt fia műsorán...

Pumped Gabo neve akkor lett ismeretes a médiában mikor különös táncával és kisportolt testével belekerült az egyik TV adó beszámolójába ami az éppen aktuális nyári, balatoni fesztiválon készült.

 

Azóta a fiatal srác több televízió csatornánál is megfordult, ám most elérte karrierje csúcspontját: Saját műsora van az RTL Spike-on. A meglepő az, hogy Gabo édesanyja is játszik a műsorban mint mondta:

"Durva élmény volt visszanéznem magam! Direkt nem öltöztem ki, otthoni szerkóban, smink és frizura nélkül vártam a stábot, gondoltam, így lesz hiteles."

Addig nem is volt probléma míg szerepelt a műsorban, hanem miután megnézte az első epizódokat teljesen kiakad:

"Fogalmam sem volt, hogy ezzel fogok szembesülni! Ha tudom, hogy ez a műsor ennyire durva és nyers lesz, nem biztos, hogy vállalom a szereplést. Egy anyának pokoli nehéz ilyen helyzetben látnia a gyermekét. Nem örülök, hogy így viselkedik, az intim pillanatait nem lenne szabad ország-világ elé tárnia."

Nem csodálkozunk rajta egyáltalán mi sem szívesen néznénk vissza a TV-ben egy olyan műsort amiben fiunk intim dolgokat művel barátnőjével a szoláriumbon pláne nem szerepelnénk benne. Valamint biztosan nem esne jól az sem, hogy a TV-ből kell megtudnunk, fiunknak milyen mocskos a szája és mire költi a pénzt amit tőlünk kap...

Kitartást Pumpet Mama!

 

Forrás: Blikk.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!