Az alkohol és kávéfogyasztás vizet von el a szervezetből, emiatt másnapra sötét karikák, duzzanat jelenik meg a szem alatt.

Ha szem alatti táskásodással küzdesz, most megmutatjuk, hogyan szabadulhatsz meg a problémától 5 perc alatt! Ha reggel a tükörbe nézel, és aggodalom tölt el a látvány, nem kell belenyugodnod. A szem alatt karikák és táskák a legtöbb embernél felfedezhetőek, azonban nem mindegy, hogy próbálsz-e tenni valamit a probléma ellen, vagy belenyugszol inkább. Az életkor előrehaladtával a bőrünk kezd veszíteni izomtónusából, a szem körül meggyengül, megereszkedik. Mivel a szem körüli bőr nagyon vékony, ezért gyorsan meglátszik rajta, ha valami problémával vagy hiánnyal küzd szervezetünk. Ezen a területen sok folyadék felhalmozódhat, mely reggeli táskásodást, de akár gyulladást is okozhat. Az első lépés, hogy megszabaduljunk a problémától az, ha csökkentjük a sóbevitelt, és elegendő folyadékot fogyasztunk. Az alkohol és kávéfogyasztás vizet von el a szervezetből, emiatt másnapra sötét karikák, duzzanat jelenik meg a szem alatt.

  • Egyetlen kanál olívaolaj, egy kevés citromlével segíthet, hogy megszabaduljunk a problémától. Egy hónapon keresztül minden nap étkezés előtt fogyasszunk egy evőkanál olívaolajat, egy fél citrom levével elkeverve.

Egy idő után látni fogjuk a kúra csodálatos hatását. Az olívaolaj jó hatással van a máj működésére is, hiszen segít megszabadulni a méreganyagoktól.

Forrás: twice.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!