A test sokat megmutat a másik belső énjéről, és segít megtalálni a kommunikáció módját.

Azt javasoljuk, hogy végezd el ezt a kis tesztet. Szorítsd ökölbe a kezed, és válaszd ki, hogy melyik beállítás illik rád a legjobban.

1. HÜVELYKUJJ FENT

Talán a legenergetikusabb ember vagy a világon. Folyamatosan új ismeretekre törekszel. A menetrended nem tartalmazza a TV előtti felesleges időtöltést.

Önzetlen, kedves ember vagy, aki mindig segít másoknak. Többet teszel, mint amennyit mondasz, és ezért, valamint a megbízhatóságod és a kedvességed miatt mindenki tisztel. Inspirálsz mindenkit magad körül, könnyen válsz elismert vezetővé.

2. HÜVELYKUJJ BELÜL

Okos és szórakoztató vagy, de nem vagy túl jó új barátok szerzésében. A körülötted lévőkre olyan benyomást kelthetsz, mintha hallgatag és dühös lennél. Jobb ha tudod nagyon puhánynak és még nagyon sebezhetőnek is találnak.

Van egy ajándékod, látod minden probléma gyökerét. Ravasz és éles látó vagy, látásod gyakran a legpontosabb, és jó döntéseid vannak.

A pontosság és a gondolkodás a számodra előnyös, bár néha túl sokat vársz magadtól és túl ideges leszel. Ezért van szükséged van valakire, aki szavak nélkül is megért.

3. HÜVELYKUJJ OLDALT

Mottód az, hogy “mindenki saját útját választja”, és az utad általában kemény.

A kudarcoktól való félelem gyakran megakadályoz, hogy merész döntéseket hozz: ez az egyetlen dolog, ami megingathatja a bizalmad. Ezért gyakran van szükséged jóváhagyásra és dicséretre.

Barátaid értékelik az őszinteséged, és a megbízhatóságod. Azok, akik körülötted vannak, védettek a jelenlétedben, és örömmel fogadják a társaságod. Ne felejtsd el, hogy a hozzád közelállók támogatásával bármire képesek vagy.

4. A HÜVELY FELFELÉ FORDUL

Szerény, mégis hozzáértő és sokoldalú vagy. Gyors elméd van, amelynek köszönhetően számtalan ötleted van, amely első pillantásra lehetetlennek tűnik.

Imádod felfedezni a világot, és még jobb is, hogy megteheted azt. Mégis, néha nehezen tudsz koncentrálni dolgokra, különösen azért, mert tudni akarsz mindent.

Mindenki más úgy gondolja, hogy egy sétáló enciklopédia vagy, és sokan kérik ki a tanácsod. De belül teljesen zárkózott vagy, óvatosan választod ki a kíséreted, és csak a kiválasztottnak adsz értékes tanácsot.

Forrás: buzzblog.eu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!