Ingyen telefonálási lehetőség minden Magyarországon élőnek!

Blee névre hallgat az internet nélküli ingyenes telefonálási mód.

Az applikáció lényege, hogy a letöltés és a programon belüli regisztráció után az általad kiválasztott Blee-s számra irányuló, külső hálózatból érkező hívásoka utomatikusan töltik az egyenleged. Egyfajta újrahasznosítási rendszer ez, ahol az elhasznált percekből ismét lebeszélhetők lesznek.

A fogadott hívások másodperc alapú egységekben kerülnek jóváírásra az egyenlegedhez, 5 perc hívás fogadásáért, 1 percet beszélhetsz nem Blee-s számmal, legyen az nemzetközi mobil vagy belföldi vonalas. Minden felhasználó rendelkezik egy meghívókóddal, amivel szintén növelhető a lebeszélhető kredit.  A jutalomkreditekért csak annyit kell tenni, hogy a meghívott az üzenetben szereplő kódot a Profiljában található Meghívók kezelése menüben beváltsa.

A legzseniálisabb újítás ennél az alkalmazásnál, hogy nincs szükség arra, hogy mindkét felhasználó az applikáció birtokában legyen. A mobilegyenlegedet egyáltalán nem érinti az alkalmazással indított hívás, ha a belépés után megadod a hívni kívánt számot, majd a tárcsázógomb hosszanti megnyomásával a Behívó gombot választod ki.

A legtöbb hasznát valószínűleg külföldön vesszük majd az appnak, az ingyenessége és az internettől való függetlensége miatt. Androidra itt töltheted le, iPhone-ra pedig itt.

További részleteket itt találsz az applikációval kapcsolatban: bleefree.com  -     FORRÁS

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!