Már nem a csil­lo­gás a leg­fon­to­sabb az éne­kes­nő­nek. Visszavonul...

Az énekesnő hatalmas változáson ment keresztül, maga mögött hagyta a csillogást és inkább kicsit befelé fordult. Ismert emberként úgy döntött, hogy hírnevét arra fogja használni, hogy hátrányos helyzetű gyerekeken segítsen.

Hosszú idő után most végre úgy érzi, hogy jó úton halad és megtalálta helyét a hétköznapokban.

Visszavonultam, legalábbis, ami a tévés szerepléseket illeti. De ez nem azt jelenti, hogy eltűntem, csak régen túlságosan sokat adtam magamból. Mostantól a zenén, a színházon keresztül kaphatnak belőlem a rajongók

- mesélte. 

Gabi mindig készséggel áll a jó ügyek mellé, főleg, ha gyerekekről van szó. Így amikor egy alapítvány a segítségét kérte, gondolkodás nélkül elvállalta, hogy egy felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg a hátrányos helyzetű gyerekeket.

'Az Őrangyalok Ligája számos kezdeményezést indít, hogy valóra váltsa a gyerekek álmát. Mondhatni, hogy az egyik ilyen kívánság voltam én, hogy hadd tölthessenek velem egy napot az állatkertben. Csimpaszkodtak belém, átkaroltak, miközben azt éreztem, hogy azért vagyok a földön, hogy segítsek. Leírhatatlan élmény volt mindannyiunknak' - mondta.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!