Te melyik embertípust képviseled?

1. Segítő

Ide tartoznak azok a személyek, akik mindig segítenek. Kedvesek, elbűvölőek, és figyelmesek. Sokszor jelentkeznek önkéntesnek is. Sajnos néha kihasználják őket, de soha nem sértődnek meg ettől.

2. Kreatív

Tőlük minden széppé változik. A rossz dolgokban is hajlamosak meglátni rögtön a szépet. Zenész, képzőművész, író, költő: legtöbbször ilyen szakmát választanak ezek a kreatív lelkek. Azért vannak a világon, hogy hatásukra minden megszépüljön.

3. Harcos

Addig nem nyugszik, amíg meg nem találja az igazát, és azt nem érvényesíti. Megpróbálja megvédeni az igazságtalanságtól szenvedő, kizsákmányolt embereket is. Katonai, rendőri, pálya alkalmas számára leginkább.

4. Tanuló

Ide tartoznak azok az emberek, akik egész életükben nyitottak az új dolgok iránt, és szeretnek tanulni. Legszívesebben állandóan dokumentálódna, és olvasna. Többen vannak, akik nem értik meg, de ezzel nem foglalkozik, éli a saját életét.

5. Bölcs

Motiváló hatással van az ismerőseire. Elbűvölő, jó hallgatóság, és igen megértő. Hasznos tanácsokat tud adni bárki számára, a problémákkal nyugodtan lehet hozzá fordulni.

6. Szegény lélek

Ide tartoznak a manipulátorok, és a nárcisztikus személyiségek. Csak a saját érdekükben képesek bármit is cselekedni. Hajlamosak elhalászni más emberek pozitív energiáját. Mellettük nem igazán lehet boldognak lenni.

7. Vezető

Általában vezető pozíciót töltenek be ezek a személyek, mivel minden képességük meg van arra, hogy megfelelően irányítsák a dolgokat. Nagyon jó szónokok, és bármilyen problémára hamar megoldást találnak.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!