Oszd meg, hogy teljesülnek a vágyaid, mert sok jó dolgot hozhat az életedbe!

Újhold és Százszoros nap van, itt az ideje, hogy a régi dolgok helyére újakat varázsoljunk!

Az Újhold energiái segítenek abban, hogy a vágyainkon meg a céljainkon gondolkozzunk és dolgozzunk. Ezek az energiák segítenek felgyorsítani a teremtő folyamatokat az életünkben. Egy olyan gyakorlatot osztunk meg veled, amit elvégezve elültetheted a lelked kívánságainak azon magjait, amiket ha kitartóan gondozol, valósággá válnak.

Az Újhold Teremtő Gyakorlata:

1. Írd fel kézzel egy üres fehér lapra életed minden területére (munkahely, barátság, szerelem, lakhely, anyagi helyzet, egészség,stb…) vonatkoztatva a vágyaidat. Az álmok és célok meghatározása legyen minél színesebb, részletesebb.  Bármilyen lehetetlennek tűnik is, amit kérsz, írd fel erre a lapra! A határ legyen a csillagos ég, hiszen az Univerzum számára nincs teljesíthetetlen kívánság!
A listád végére írd oda: ezt kérem, vagy ettől jobbat.

2. Ha készen vagy a listáddal, menj ki a szabadba és keresd meg a Holdat, állj a fényébe és olvasd fel hangosan vagy magadban a teleírt papírlapot.

3. Köszönd meg hálás szívvel az Univerzumnak, hogy meghallgatta a kérésedet.

4. Ezután minden egyes nap menj ki a szabadba és olvasd fel a listádat. Soha ne felejtsd el megköszönni az Univerzumnak, hogy meghallgat Téged.

5. Folytasd ezt a gyakorlatot egészen Teliholdig, 2017. augusztus 7-ig.

6. Teliholdkor menj ki a szabadba, gyújts egy gyertyát és olvasd fel utoljára a kívánságaidat, aztán égesd el a papírlapot. Ezzel elengeded az irányítást a vágyaid felett és rábízod az Univerzumra a megvalósítás mikéntjét. Bármilyen teremtő vagy energetikai gyakorlatot is végzel, mindig hívd segítségül Mihály Arkangyalt, hogy gondoskodjon energetikai védelmedről és felügyelje a folyamatot.
A Holdhoz kapcsolódó gyógyító és teremtő folyamatokat pedig Haniel Arkangyal segíti.

Legyen csodás és teremtő napod!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!