Most már a baba nevén is elkezdtek gondolkozni

Kisfiút hord a szíve alatt Szabó Zsófi, aki valahol mindig is tudta, hogy fiús anyuka lesz.

Best magazin számolt be arról, hogy Szabó Zsófia kisfiút vár! Egy ultrahang vizsgálat során derült ki a baba neme, ugyanis a kicsi pont úgy fordult meg, hogy ezt meg lehetett állapítani.

Amikor egy nő megtudja, hogy kisbabát vár, akkor tulajdonképpen mindegy is, milyen nemű lesz, de én tényleg úgy képzeltem el, hogy fiam születik - mondta Zsófi, aki a baba nevének kiválasztását férjére, Zsoltira bízza.

- Bár gyakran beszélgetünk arról, hogy hogyan nevezzük majd a kis trónörököst, abban megállapodtunk, hogy az apukája nevét nem fogja tovább vinni. Két dolog biztos még: az egyik, hogy bibliai nevet szeretnénk, a másik, hogy külföldön is könnyen ki tudják ejteni. A Zsolt sajnos nem ilyen, úgyhogy ezért is esett ki a lehetséges befutók közül - mondta Zsófi, aki ezzel is szeretné, ha fiának könnyebb dolga lenne a későbbiekben.

Zsófi egyelőre csak két kilót hízott a terhessége alatt de az inzulinrezisztenciája miatt figyelnie kell az étkezésére.

Zsófia az édes ízeket nem hiányolja, de a hason való alvást igen, ami most nem opció nála.

Két dolgot vásároltam eddig, az egyik egy biztonságiöv-védő, a másik pedig egy kismamapárna volt. Nekem nagyon bevált, mert bár hason azzal sem tudok aludni, rettentően kényelmes.

Zsófi nagyon izgatott és boldog, férje Zsolt pedig mindenben támogatja kedvesét, így hiába választja őket szét sokszor a munka, amint tehetik egymás karjaiba rohannak.

Forrás: blikk.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!