A te párod köztük van?

Az apatípus
Ő az, aki korlátozni akar a szabadságodban, amennyire csak lehet és ezt az állítása szerint szeretetből teszi. Mindennel el akar halmozni, meg akar adni neked mindent, ugyanakkor ő is akar eldönteni mindent. Hová menjetek, mit csináljatok, stb. Úgy érzed, nem egyenértékű társak vagytok, hanem ő feletted áll. Mindenbe beleszól. Ez egy idő után az idegeidre fog menni.

A bizalmatlan
A kérdéseivel első pillanattól elhalmoz. Lehet, hogy ennek örülsz, mert azt hiszed, minden érdekli. De vedd észre, amikor a kíváncsiság túllép egy határon. Ha komoly párkapcsolatra vágyik egy nő, fontos számára, hogy olyan férfit válasszon, aki megbízik benne.

A hamis
A legelbűvölőbb férfi, akivel valaha találkoztál. Az a típus, akire minden nő vágyik az életében és vele akarja leélni az életét. Csak annyi a bökkenő, hogy a csillogó felszín alatt egy olyan férfi lakozik, aki mindezt megjátssza, azért, hogy olyannak mutatkozzék, amit elvárnak tőle. Talán odáig is eljut a nő, hogy a szüleinek bemutassa, majd idővel lassan kiderül, hogy a férfinek nincs saját személyisége, annyira el volt foglalva azzal, hogy szerepet játsszon.

Anyagias
Aki mindig mindent kiszámol, mérlegel, és csak racionális döntéseket hajlandó hozni, kiöli belőled a romantikát. Ezt akarod?

A hős

Minden kislány úgy cseperedik fel, hogy a mesék a hős herceg ígéretével ámítják őt, aki mindent megad a szép hercegnőnek. Ennek azonban nem szabad így lennie. Természetesen jó, ha a férfi támogatja a nőt mindenben, de csak az egészséges mértékig. Ha egy nőnek a kisujját sem kell megmozdítania semmiért, az komoly társfüggőséget alakít ki benne és egy idő után semmire nem lesz képes egyedül. 

A rendszer szolgája
Határozottan sok pénzt hoz a család kasszájába, de azon kívül nagyjából semmit. A pénz valóban nem minden. Természetesen jó érzés anyagi biztonságban lenni, de a pénz hajszolása egy idő után kiégeti az embert és már az sem hoz örömöt, ha újabb javakat halmoz fel maga körül. Sokkal fontosabb egy tisztességen dolgozó férfi, akinek jut ideje a kedvesével beszélgetni, érzelmekről is.

A csalódott
Nem egészséges dolog, ha az előéletével traktál. A kapcsolatotokban nincs helye annak, hogy az exéről hallgass történeteket. Vedd észre: ez annak az egyértelmű jelen, hogy ő a fontos neki, nem te. Bármikor otthagy téged, ha a régi kapcsolatot fel tudja éleszteni.

Éretlen
Ez a típus a tini korában ragadt és eldöntötte, hogy sosem akar felnőni. Az a férfi, aki ideje nagy részét playstation-nel vagy számítógépes játékokkal tölti, minden hétvégén eljár a haverokkal inni és bulizni és nem tudja, hogy mit jelent az igazi felelősség. Otthon él, az anyukája elkényezteti. Szerinted tényleg szüksége van rád?

A csábítás mestere
Szinte lehetetlen ellenállni neki. Minden nő képes beleszeretni és neki különösebben meg sem kell erőltetnie magát érte. Aki beleszeret, az számolhat a folyamatos idegösszeroppanás közeli állapottal. Nem tehet róla, de minden nőt el akar csábítani. Tehát mindaddig, amíg egy nő nem áll készen arra, hogy megossza másokkal a szertett férfit, addig nem is javallott ilyennel kezdenie.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!