Két héttel a nagy nap előtt fújták le a ceremóniát!

Legalábbis erről adtak hírt az érintettek szinte egyszerre a Facebook-oldalaikon.

„Szeretnénk megelőzni a találgatásokat és bejelenteni nektek, hogy Pamelával közösen úgy döntöttünk, nem tartjuk meg a július 1-jére kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat, Natit. Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat, álszentség lenne azt kérni, hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket” – olvasható Berki változata a közösségi oldalon.

Krisztián a közelmúltban már sokat sejtetően beszélt a közelgő eseményről, és már akkor is felmerült a kérdés: lefújják-e az esküvőt? Az Ázsia Expressz forgatása után a közelmúltban hazatérő Berki először a FEM3 műsorában utalt rá, olyan változásokon ment keresztül ázsiai útján, amely kihatással lehet a jövőjére is.

– Rengeteg változás van a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, és egy hatalmasat beszélgetnünk kell. Kiderült számomra, hogy bizonyos szempontból elveszítettem azokat az elveket, amelyek sok mértékben befolyásoltak és sikeressé tettek. Ezt most Ázsiában visszakaptam – magyarázta Berki.

A férfi és Hódi Pamela kapcsolata korábban sem volt zökkenőmentes, egy ideig külön is éltek, aztán újra egymásra találtak. Krisztián ezután kérte meg a modell kezét, ám az esküvő évekig lógott a levegőben. Végre kitűzték a július 1-jét, ám a célhoz közel mintha újra megtorpantak volna. Pedig a lap információi szerint már a helyszín is megvolt, egy Nyíregyházához közeli kastélyban mondták volna ki a boldogító igent – míg a he­lyiek arról is pletykáltak, Szabó Zsófi múlt augusztusi álomesküvőjének helyszíne is a célkeresztbe került.

– Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak – mesélte nemrég a Mokkában Hódi Pamela. – Hála istennek, a gyerek ebből semmit sem érez meg, hiszen vagyok annyira maximalista, csak azzal törődöm, hogy a lányom boldog legyen, és jól érezze magát mindennap.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!