A férfi már egy ideje gyanakodott arra, hogy a menyasszonya megcsalja, ezért magánnyomozót fogadott, hogy kövesse a nőt a barátnőivel közös nyaralása alatt, és a nyomozás beigazolta a gyanúját.

A férfi, aki a Reddit-en osztotta meg a történetét, elmondta, hogy a menyasszonya, akivel 5 éve vannak együtt, minden évben elmegy nyaralni a barátnőivel, és miután már egy ideje rossz érzése volt ezzel kapcsolatban, végül úgy döntött, kideríti, van-e bármi alapja a gyanújának, és magánnyomozót fogadott.

Hozzátette, hogy 'mélységesen szégyelli' amiért ilyen extrém megoldáshoz folyamodott, de miután a nyomozó megerősítette a gyanúját, biztos volt benne, hogy véget akar vetni a kapcsolatnak, csak azt nem tudta, hogy közelítse meg a témát - szembesítse a barátnőjét a tényekkel, vagy egyszerűen szakítson vele minden magyarázat nélkül.

'A menyasszonyommal öt éve vagyunk együtt. Minden évben elmegy egy nyaralásra kizárólag a barátnőivel. De valahol mélyen volt egy rossz megérzésem ezekkel a nyaralásokkal kapcsolatban. Talán a viselkedésében bekövetkező enyhe változások utána, vagy a rejtélyes beszélgetések, amiknek néha fültanúja voltam' .

'Ahelyett, hogy közvetlenül szembesítettem volna vele, olyasmit tettem, amit mélységesen szégyelltem. Felbéreltem egy magánnyomozót, hogy figyelje őt a legutóbbi utazása alatt. Néhány napja kaptam meg az eredményeket, és bármennyire is sajnálom, hogy megsértettem a magánéletét, a gyanúm nem volt alaptalan. A magánnyomozó bizonyítékot mutatott be arra, hogy hűtlen volt hozzám. Ez összetörte a szívemet.'

'Most össze vagyok zavarodva. Egyrészt mélységesen megbántam, hogy szaglásztam utána, és nem bíztam benne annyira, hogy beszéljünk erről. Másrészt csak még nagyobbnak érzem az árulását. Szeretem őt, de nem látom a közös jövőnket' - magyarázta.

 

'Hogy közelítsem meg egyáltalán ezt a helyzetet? Valljam be, hogy szaglásztam utána? Vagy egyszerűen csak vessek véget a dolognak anélkül, hogy felfedném az okot?' - kérte a felhasználók tanácsát a férfi.

Több válaszadó is azt javasolta, hogy legyen őszinte a menyasszonyával, de olyanok is voltak, akik azt tanácsolták, egyszerűen hivatkozzon a nő egyik barátnőjére forrásként, ha nem akarja bevallani, hogy magánnyomozót fogadott.

A férfi később megosztott egy frissítést, amiben elárulta, hogy azóta szakított a menyasszonyával, de a dolog nem ment egyszerűen. Elmondta, hogy nyíltan megkérdezte a nőt, szeretne-e elmondani valamit a nyaralással kapcsolatban, de nem kapott egyenes választ.

'A bizonyítékok birtokában szembesítettem őt a viszonyával. Meglepődött, és azonnal megkérdezte, honnan tudtam. Elmondtam neki az igazat, hogy felbéreltem egy magánnyomozót. Nem akartam hamisan megvádolni a barátait, ahogyan azt néhányan javasolták, bár őszintén szólva egy részem kísértést érzett erre. Dühös volt. Soha nem láttam még ennyire dühösnek az együtt töltött éveink alatt' - írta a férfi.

Hozzátette, hogy a bizonyítékot a volt menyasszonya egyik barátnőjének párjával is megosztotta, mert úgy érezte, esetleg neki is lenne miről elbeszélgetnie a barátnőjével.

'Mindkettőnk számára világos volt, hogy a kapcsolatunk elérte a töréspontot. Szakítottunk. Annak ellenére, hogy az én lakásomban éltünk, amiért én fizettem, bejelentkeztem egy szállodába, hogy teret adjak neki, de megkértem, hogy pakoljon össze és költözzön el' - osztotta meg a fejleményeket.

Sok felhasználó értékelte a férfi őszinteségét, és többen is hangsúlyozták, hogy helyes döntést hozott, amikor véget vetett a kapcsolatnak.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!