Egy rasszista kijelentésen balhézott össze Szabó Zsófi és Majka!

Ahogyan korábban, most is a színésznő férjének cigány származása kavart vihart, pontosabban Zsófi édesanyjának nyilatkozata, amit a rapper nem hagyott szó nélkül.
Szabó Zsófi anyja azon aggódot, hogy 'félvér lesz az unokám' – és ezt látva Majka feltette a kérdést: Ilyen van 2017-ben? Szabó Zsófi mit csinált, amikor láttamozta a cikket? Azt mondta, ez mehet?
Részletesen erről itt olvashatsz.

A Facebook bejegyzésből nagy balhé lett, és egymásnak feszültek az interneten. Szabó Gyula lánya számon kérte, miért kell nyilvánosan felfújni a körülmények és a szereplők ismerete nélkül ezt az ügyet, ugyanis ő és Pálma asszony a Story magazinnak arról mesélt, hogy a férjét nehezen fogadta el az anyós, aki a mai napig félti unokáit a megkülönböztetéstől.

- Én feltettem egy kérdést, mire válaszként nekem esett. Továbbra sem értem, hogy 2017-ben hogy lehet egy ilyen mondatot megengedni. Ma már a néger szó használatáért is meglincselnek – nyilatkozta Majka, aki továbbra sem érzi felfújtnak az ügyet.

Ahogyan mondja, nem csak a kolléganőjét, őt is érzékenyen érinti a megbélyegzés, és Szabóék hiába akartak pozitív történetet tálalni a világnak, nem jól sült el ez a dolog. Majka állítja, hogy Zsófi anyukájának mondatai ebben a formában nem kerülhettek volna napvilágra, a színésznő szerint viszont a zenész úgy tör felette pálcát, hogy nem tájékozódott.

Mondhatnám, hogy nem érdekel Majka véleménye, mivel igazából nem is ismerem, de ez nem igaz. Érdekel a véleménye, mert formálja a közösséget! (...) Az apropója a felháborodásomnak az, ha valaki félinformációk alapján, igazságtalanul ítélkezik” – fejtette ki közösségi oldalán Szabó Zsófi, aki a családja és édesanyja védelmében többet már nem akart hozzátenni a történethez.
Minden amit el akartam mondani, ott van a posztomban.

Majka továbbra sem érti, miért háborodott fel ennyire a kérdésén a színésznő.

Én azt a cikket olvastam, amit egy netes portál átvett és egy ilyen, nyíltan rasszista mondattal próbált eladni. Nekem miért kellett volna látnom az eredetit? Ezt a második verziót nem kellett volna hagyni, tanácsoltam is Zsófinak, vetesse le a cikket – magyarázta Majka, aki megnyugvással vette tudomásul, hogy ez meg is történt.

Három éve a súlyával viccelt

Majka 2014-ben osztott meg egy fotómontázst Szabó Zsófiról és Jonah Hill amerikai színészről a Facebook-oldalán, amiért sokan támadták, hiszen a túlsúlyos amerikai sztárral említette egy lapon a lányt.
Nem hiszem, hogy normálisak azok az emberek, akik csak a rosszat látják mindenben. Ki bántotta Zsófit? Azt mondtam hasonlít valakire. Egyébként meg lehet elkezdeni sírni, mert tényleg hasonlít. Aki ezt nem látja az vak, vagy egyszerűen hülye – fakadt akkor egy hozzászólásban a rapper.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!