Egy nő osztotta meg az élményeit és bevallotta, mennyire szerencsés, amiért talált valakit, aki minden nehézség ellenére őszintén szereti őt.

A sztori 2023 februárjában került ki a közösségi platformra. A 20 éves nő és a 21 éves férje nagyon fiatalon, egy elrendezett házasságot követően keltek egybe, és elindultak a kölcsönös felfedezés és szeretet útján.

Csupán két hónapot töltöttek ismerkedéssel, de ezalatt mélyen megszerették egymást.

Röviddel a házasságuk után a lány teherbe esett, és megszületett első gyermekük, egy kislány. A kismama váratlan áldásként írta le a terhességét, ami közelebb hozta őket egymáshoz.

Férje az odaadás jegyében szabadságot vett ki az apja cégénél végzett munkájából, hogy támogassa őt a terhesség és az anyaság első hónapjaiban. A férj szeretetből fakadó gesztusai egy olyan párkapcsolatot írnak le, ami a gondoskodáson és megértésen alapul.

 

'Mindig előkészítette nekem a fürdőt, ha kellett, főzött, takarított, és mindig leültetett, hogy beszélgessünk arról, hogyan érzem magam' - írta a nő, kiemelve a törődést és a támogatást, amit a férjétől kapott.

A feleség mindig is érezte, hogy a férje a rajongásig szereti őt, de akkor lett ebben teljesen biztos, amikor egy nagy családi összejövetelen véletlenül meghallott egy beszélgetést, melyet a férje a szüleivel folytatott. Ez a pillanat egy életre beleégette magát a nő lelkébe.

A férfi őszintén feltárta a szüleinek a felesége és a kislánya iránti elsöprő szeretetét, a boldogságát és a hálát, amit érez. 

A férje bevallotta a családjának, hogy nem tudja leírni, milyen mélységű a boldogsága. Arról beszélt, hogy minden nap hálát ad azért, hogy ilyen felesége és lánya van. Nélkülük el sem tudná képzelni az életét.

Ezektől a szavaktól a nő pedig mélyen meghatódott.

'Nem tudtam megállni, hogy ne sírjak, ő egy csodálatos ember' - írta.

Büszkeséggel tölti el, hogy egy ilyen férfit rendelt neki a sors, akit ő is nagyon szeret, és akihez erős kötelék fűzi még akkor is, ha a házasságuk elrendezettként jött létre.

Hozzátette, a férje segítsége nélkül az anyaságról sem lennének ennyire pozitív élményei. A férje rendíthetetlen támogatása, különösen a babával töltött éjszakák alatt, megkönnyítette az életét. A megosztott felelősség és a kölcsönös támogatás a szülői lét modern megközelítését mutatta be, ahol a kötelességek és az örömök egyenlően oszlanak meg.

(a kép illusztráció)

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!