Soha nem vált volna el, ha a párja nem tesz olyat, amit egy nő nem tehet...

Az X-Faktor mentorának jelenlegi, harmadik házasságával minden rendben, de az első kettő nem alakult túl jól. A legelső lánykérése idején csak 17 éves volt, és a lánya érkezése csak rontott a kapcsolatukon.

Egy játszótéren, a hintában ülve kértem meg. A családja azt mondta, bűn, hogy házasságon kívül vagyunk együtt, ezért elvettem. Aztán jöttek rögtön a problémák, azonnal kiderült, hogy nem is illünk össze. Gyakorlatilag mindig csak veszekedtünk. Miután megszületett a kislányuk, Miriam, akkor vált világossá, hogy a házasságuknak nincs jövője. Egy olyan kapcsolatban, ahol nem működnek a dolgok, ha születik egy gyerek, az sajnos nem összehoz, hanem még jobban szétszed, mert attól minden szeretetemet a lányomnak adtam

– mesélte a Gáspár Laci, aki ennek ellenére is együtt maradt volna a gyermeke édesanyjával.

Ha nem csinált volna olyat a párom, amit egy nő nem csinálhat, akkor soha nem hagyom el. Akkor lettem volna inkább örökre boldogtalan. A cigányoknál szerintem ez így van, nem válnak el a gyerekre való tekintettel. Én se váltam volna el. Ráadásul korábban magamra vállaltam a felelősséget. A karrieremnek nem tett jót, és most már tudom, hogy nem volt jó döntés, mert a kislányomnak is úgy tudok megadni mindent, ha vigyázok a karrieremre  Nehéz időszak volt nekem is, a volt feleségemnek is. Hosszan elkísértek a szilánkjai, még 4 éven át.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!