Ezt üzenik nekünk a csillagok.

2021 első hónapja pozitív energiával, tiszta gondolatokkal köszön be. A legtöbb csillagjegy harmonikus párkapcsolat kibontakozásnak, és szakmai előrelépésnek örülhet. 

Kos

Hihetetlen energiákat tartogat a január, amelyeket a karrier területén igen jól hasznosíthatsz majd. Olyan kreatív ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek az egész évedet meghatározzák, és ebben a lehető legnagyobb mértékben a csillagok is támogatnak. A munkahelyeden előléptetésre számíthatsz, olyan szerződést köthetsz meg, amely egész évben eredményesnek bizonyul. De figyelj az egészségedre, mert hajlamos lehetsz a túlevésre. Próbálj egy kicsit több időt tölteni a pároddal, ne hanyagold el!

Bika

Pénzügyi sikerekre vágysz ebben a hónapban, de úgy tűnik, hogy nem úgy alakulnak a karrieredben a dolgok, ahogy szeretnéd. Ebben a hónapban az lenne a legfontosabb, hogy egy kicsit befelé fordulj, végezz egy kis önvizsgálatot, és megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálják a hasznodat. Törekedj az érzelmi egyensúly kialakítására, engedd, hogy a spiritualitás vezesse az utadat. Vigyázz az egészségedre, most nekifoghatsz egy életmódváltásnak, vagy edzéstervnek. A család ebben a hónapban is fontos szerepet játszik, megpróbálod elmélyíteni a kapcsolatodat a szeretteiddel, talán még néhány régebbi problémát is sikerül megoldani.

Ikrek

Az élet minden területén harmonikus időszak vár rád januárban. Sokkal több időt töltesz a családoddal és a barátaiddal, kapcsolataid megerősödnek, és sokkal mélyebbé válnak. Pénzügyileg is úgy tűnik, hogy a dolgok rendeződnek és jó irányba haladnak. Egy új együttműködésre kaphatsz felhívást ebben a hónapban, és ennek köszönhetően igen fontos emberekkel találkozhatsz. Nagy az esélye a szakmai előléptetésnek, így akár még fizetésemelésre is számíthatsz.

Rák

A január egy igen kiszámíthatatlan időszak lesz számodra, az is megtörténhet, hogy munkahelyi változásokkal szembesülsz ebben a hónapban. Az biztos, hogy ebben a hónapban ki kell lépned a komfortzónádból, olyan híreket kaphatsz, amelyek egyszerűen megkövetelik a rutin megváltoztatását. Nem lesz könnyű, de ezek a kiszámíthatatlan események mégis kedvezőek lesznek a jövedelmed növekedésére. Készülj fel az esetleges munkahelyváltoztatásra is. A családi életedben kisebb feszültségekkel fogsz szembesülni, fontos, hogy bármi történjen is, tartsatok össze a pároddal, és közösen tervezzétek a jövőt.

Oroszlán

Csak óvatosan alkoss véleményt másokról, mert könnyen megtörténhet, hogy azzal sértesz meg egy hozzád közelálló személyt, amivel nem is gondolnád. A Mars hatására kisebb viharok keletkezhetnek a karriered területén, légy óvatos, és idővel minden jóra fordul. Minden csak a gondos tervezésen múlik. A magánéleted nagyon jól alakul, hiszen ebben a hónapban tele leszel bájjal, romantikával, felfokozott érzelmekkel. Az egyedülálló Oroszlánok most könnyen ismerkednek, az év első hónapjában akár életreszóló kapcsolatok is köttethetnek.

Szűz

Nagyon jó hangulatban indul az új év számodra, optimista vagy, tele tervekkel annak ellenére is, hogy a pénzügyi dolgaid nem éppen úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. A legnehezebb időkben is képes leszel mindig megtalálni az egyensúlyt. A párkapcsolatodban harmónia uralkodik, nagyon jó ötletekkel állsz elő, a közös programok pedig újra lángra lobbantják a szerelmet. Ha egyedülálló vagy, több ismerkedési alkalom is adódik, de nem rohansz bele egyből egy komoly kapcsolatba.

Mérleg

Már az év elején felállítod az új fontossági sorrendet az életedben, első helyre kerül az egészséged, és ezt követi rögtön a magánéleted. A karrieredet sem hanyagolod el, de úgy tűnik, hogy ezen a téren már 2020 végén sikerült komolyabb lépéseket tenned. Egy kicsit jobban átgondolod most a költségvetésed, de alapvetően inkább az életmódod megváltoztatására koncentrálsz most. Nagyobb hangsúlyt fektetsz az egészséges ételekre, a testmozgásra, és odafigyelsz arra, hogy legalább napi 8 órát aludj.

Skorpió

Az élet minden területén élvezheted a csillagok támogatását. A szerelemben is szerencsésnek mondhatod magad, csupa bűbáj vagy, hatékonyan kommunikálsz a pároddal, zökkenőmentes köztetek a kommunikáció. Ha egyedülálló vagy, akkor könnyen felkelted az ellenkező nem érdeklődését. Pénzügyi téren is sikereket könyvelsz el már az első hónapban, olyan projekteket indítasz el, amelyek hosszú távon jövedelmezőnek bizonyulnak. Akár karrierváltással is számolhatsz ebben a hónapban, és ez az egész életednek új irányt szab. A szerelemben a harmónia uralkodik, hatékonyan kommunikálsz, sikerül nyugodtan kifejtened a nézeteidet, ezzel feloldva egy pár feszültséget. Ha egyedülálló vagy, ajánlott egy kicsit diplomatikusabban kezelned az ellenkező nem szándékát.

Nyilas

Úgy érezheted januárban, mintha egy mini vakáción lennél. Úgy tűnik, mintha semmi újdonság, vagy a rutinodat felzaklató dolog nem történne az életedben. Készíts részletes terveket a jövőre nézve a karriereddel kapcsolatban, “fektess be” egy kicsit önmagadba, iratkozz be tanfolyamokra. A magánéletedben most meg kell hoznod néhány fontos döntést, hiszen még mindig sok olyan múltbeli emlék van, amely álmatlanságot okoz.

Bak

Munkahelyi előléptetésben lehet részed, vagy megkötsz néhány fontos szerződést már az év első hónapjában. Az biztos, hogy komoly anyagi fejlődés elé nézel. A szerelmi életed is rendeződni látszik, megszűnik az eddigi feszültség, teret engedve a romantikának. Egy olyan időszak vár rád, amit nagyon fogsz élvezni, végre úgy érzed, hogy kiteljesedhetsz, és teljesen önmagad lehetsz.

Vízöntő

Próbálj egy kicsit tudatosabb lenni, szervezd meg az életed, és mindenben, amit teszel, törekedj a kiegyensúlyozottságra. Minél diplomatikusabb vagy, annál inkább el tudod kerülni a konfliktusokat a körülötted élőkkel. Nagyon sok munkád lesz, de a pontos tervezés segít átvészelni ezt a felgyorsult időszakot. A kiszámíthatatlanság lesz az állandó társad januárban, az is megtörténhet, hogy munkahelyet kell válts. Keményen dolgozol, de ne panaszkodj a fáradtságra, hiszen anyagilag jobban állsz, mint eddig valaha. A párkapcsolatodban uralkodó feszültségek elkerülése érdekében próbáld megőrizni a lelki békédet.

Halak

Az életed egy felfelé ívelő görbe, és ez az emelkedés 2021-ben is folytatódik. Munkahelyi sikerek, előléptetés, új pénzügyi lehetőségek, személyes fejlődés, családi harmónia – ilyen és ehhez hasonló pozitív változások várnak rád már januárban. Próbálj mindvégig tudatos maradni, fordíts nagyobb hangsúlyt az egészségedre, sportolj. Lesznek akadályok, amelyekkel meg kell küzdened, de mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben alapvetően pozitív változással fogsz szembesülni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!