Egyre nő a dugó hossza. Nem is csoda: most indulnak haza a fővárosba a hétvégi pihenés után.

Az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon a megnövekedett forgalom, és egy korábbi közlekedési baleset miatt is lelassult a közlekedés vasárnap délután - közölte a rendőrség.

Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán a főváros irányába jelentősen lelassult a forgalom, és az autópálya 76-os kilométerszelvényétől több kilométeres torlódás alakult ki.
A Google Maps forgalomszámlálója 16 kilométeres dugót jelzett délután fél 5-kor, Füle és Szabadbattyán között piros vagy bordó színnel jelezve, és a 7-es főúton is torlódást mutatott. Este fél hétkor még mindig ugyanekkora torlódást jelzett a Google térkép.  

Este hét óra körül viszont nem hogy csökkent volna, hanem már 20 kilométeresre nőtt a dugó, így nézett ki fél nyolc után:

A rendőrség arra kéri az úton lévőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat. 

A vasárnap délutáni csúcsforgalomban az M0-s autóúton, Dunaharaszti térségében is kialakult nagyobb dugó, itt hat autó ment egymásba (öt személy- és egy teherautó). Senki nem sérült meg, de az M5-ös autópálya felé vezető szakaszt fél pályán lezárták a műszaki mentés idejére. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!