Válaszd ki a saját személyiségednek legmegfelelőbb királynői alakot, és nézd meg mi az üzenete számodra.

A kártyajátékok hagyományai szerint, az egyes kártyákon szereplő figurák közül, mindig a királynői alakot ábrázolóak bizonyultak a legbefolyásosabbaknak. Ebből adódóan, jelentésük is mélyebb, hiszen mindegyikük egy-egy külön személyiséget ábrázol.

A piros szívek királynője

– a tavasz melegét, a hosszú nyári nappalok jótékony, és az élőlényeket pozitív életenergiával feltöltő hatását jeleníti meg. A piros szív, a szerelmet, a békét, a barátságot, a boldogságot és a termékenységet, valamint a családot szimbolizálja. Következésképpen a szívek királynője, egy jó lelkű női személyt, általában egy anya figuráját testesíti meg, de ugyanakkor ez lehet egy jóságos nagymama, vagy tanító néni, aki életünk első lépéseinél volt fontos. Ezek a személyek kiemelkedően fontos szerepet töltenek be az életünkbe, olyanok, akikre mindig felnézünk, és követendő példaként állítunk magunk elé!

A fekete szívek királynője

– a bennünk rejlő nagyravágyást és a munkánkra való koncentráló képességünket testesíti meg. Ha ezt a kártyát választottad, akkor te egy sikerorientált, céltudatos és a terveit mindig sikerre vivő személyiség vagy. Mindig odafigyelsz arra, hogy a karriered előmenetelét segítő helyzeteket maximálisan kihasználd. Nem elégedsz meg a beosztott szerepével, és elkövetsz mindent az előléptetésed érdekében. Képzeletbeli koronádat büszkén és megelégedéssel viseled!

A treff királynő

– a mondás szerint a kommunikáció és az egyensúly megtestesítője. Ha ezt választottad, akkor törekszel mindenben tartani az egyensúlyt, és kifejezetten nehezen viseled a meglepetéseket, a túlzásokat, a számodra kényelmetlen és tekintélyt parancsoló személyek jelenlétét. Te magad nagyon szeretsz kommunikálni az emberekkel, szeretsz mindenkiről informálódni és mindig tisztában lenni az egyes területeken jelentkező újdonságokkal. Ugyanakkor képes vagy hamar elveszíteni az önuralmadat, és ha kisiklik kezedből az irányítás, hajlamos vagy azokon bosszút állni, akik nem érdemlik meg azt. Magán életed vezércsillaga a szerelem, ugyanakkor nagyon szereted az izgalmas kalandokat!

A káró királynő

– a nagylelkűséget, a barátságot, a szeretetet és az anyaságot szimbolizálja. Ha erre esett a választásod, akkor barátságos alkat vagy, aki családja és barátai körében teljesedik ki. Cserébe ezért szeretteid csodálnak és védelmeznek téged. Szereted magad körbe venni emberekkel és szeretsz mások érdekében tenni. Állatbarát vagy, aki soha nem hagyja sorsára a rászorulót. Életutad nem lesz zökkenőmentes, de jóságod mindig elnyeri méltó jutalmát!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!