EXTRA VENDÉGLÁTÁS - Óriási kedvezmények. ITT a listát, hol mivel várnak!

Egy rövid éjszakára elkalauzolunk a legtitokzatosabb mesék földjére. Barangoljuk be együtt egy pohár pezsgővel a dús esőerdőket, és fedezzük fel a legegzotikusabb orchideákat! Teljen könnyed hangulatban az este, fantasztikus kedvezményekkel, különleges választékkal! Gyere el november 25-én 16 és 22 óra között bármelyik Oázis Kertészetbe, és hagyd magad elvarázsolni a csodálatos virágok által, hiszen ilyen csodálatos estéből csak egy van egy évben - olvasható az Oázis Kertészetek oldalán.

Ezen az egyetlen éjszakán, fantasztikus kedvezményekkel és vendéglátással várunk. 

A következő akciók közül választhatsz: 
✪ 2 db orchidea vásárlása esetén az olcsóbbat féláron adjuk.
✪ Bármilyen orchidea vásárlása esetén választhatsz hozzá egy maximum 5000 Ft értékű kaspót, amely féláron lehet a tiéd.
✪ Bármilyen orchidea vásárlása esetén egy 250 ml-es Oázis orchidea tápoldatot vagy egy 3 literes Oázis orchidea földet adunk ajándékba (egy vásárló egy orchideához tápot vagy földet választhat, kettő darab vásárlása esetén kettőt és így tovább) 
✪ Minden orchidea kellék és kiegészítő (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.) 20-50% kedvezménnyel.

Ízelítő néhány áruház kínálatából!

Budakeszi: Nyitva tartás 22 óráig,különleges orchidea installáció, hatalmas választék, valamint extra vendéglátás: Thai különlegességek, thai masszázs, pezsgő, gyerekpezsgő és kellemes hangulat!

Kőbánya: Nyitva tartás 22 óráig, különleges orchidea installáció, hatalmas választék, valamint extra vendéglátás: csokiszökőkút, pezsgő, gyerekpezsgő és kellemes hangulat! 

Pasarét: Nyitva tartás 22 óráig, különleges orchidea installáció, hatalmas választék, valamint extra vendéglátás: csokiszökőkút, pezsgő, gyerekpezsgő és kellemes hangulat!

Soroksár: Nyitva tartás 22 óráig, különleges orchidea installáció, hatalmas választék, valamint extra vendéglátás: csokiszökőkút, pezsgő, gyerekpezsgő és kellemes hangulat! 

Tatabánya: Nyitva tartás 22 óráig,különleges orchidea installáció, hatalmas választék, valamint extra vendéglátás: csokiszökőkút, pezsgő, gyerekpezsgő és kellemes hangulat!

Nézd meg a többi áruházat is az Oázis Kertészetek oldalán.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!