Jól lesz készülni rá mert nagyon kedvező bolygóállás várható számukra.

KOS: Érzelmi stabilitás vár rád

Érzelmileg remek időszak előtt állsz. Lehetőséged lesz rendezni a párkapcsolati problémáidat, és magad mögött hagyni a múltat. Jó tanács: koncentrálj a jelenre, és hagyd a múlt sérelmeit! Ha egyedülálló vagy itt a remek alkalom, hogy rálelj a lelki társadra. 

OROSZLÁN: Rálelsz a jó útra

Ha minden jól megy, beérik a hosszú munka gyümölcse! Amiért régen küzdesz, amire régóta vágysz, most végre a tiéd lehet. Tele leszel energiával, óriási erőkkel dolgozik benned a kreativitás.Bármire képesnek érzed magad. Éld meg ezt a nagyszerű állapotot, de ne felejtsd azt sem, hogy nem tarthat örökké.

NYILAS: Könnyen eléred, amire vágysz

Hihetetlen energiák mozgatnak téged, és sokszor belefáradsz, mert nem látod az eredményt. No a következő hónapban ez másképp lesz! Bekerül a helyére a utolsó puzzle darab, és kirajzolódik a teljes kép! Régóta várod már, hogy azt érezhesd, jó helyen vagy. Az előtted álló hónap ilyen lesz. Vedd észre az apró örömöket, és élvezd a nagyobbakat. Megérdemled!

BAK: Megvalósul az álmod

A bakok rendkívül kitartóak, de azért néha elvesztik a türelmüket, ha valami nem jön össze. A jövő hónap kivétel lesz: minden úgy fog menni, mint a karikacsapás! Ez kiegyensúlyozottá teszi a bak szülötteit, amit a környezetük is értékelni fog. Jó időszak régen meglévő feszültségek kezelésére, megszakadt kapcsolatok újraélesztésére. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!