Kézben, vállon, keresztben, háton? - figyeld meg az ismerőseidet, és fejtsd meg a jelentését!

Gondoltad volna, hogy a táska nem egyszerű kiegészítő, hanem az életedről, a személyiségedről is sokat elárulhat?

Az, ahogyan a táskát viseled, nem véletlenszerű, és nagyon is sokat elárulhat a személyiségedről.

1. Hátizsák

Ha hátizsákot viselsz, független és erős személyiség vagy. A táskád azt az erőteljes üzenetet közvetíti, hogy te mindenre felkészültél. Pontosan tudod, mit akarsz, és nem törődsz azzal, mit gondolnak erről mások. Te magad szabod meg a saját határaidat, és szeretsz önálló lenni.

2. Kézitáska

Ez különösen akkor lehet kényelmes, ha kisebb táskáról, retikülről van szó. Ugyanakkor itt sokkal többről van szó, mint egyszerű stílusérzékről, ez azt jelenti, hogy magabiztos, szervezett és ambiciózus vagy. Ezenkívül, azok, akik így hordják a táskájukat, általában megpróbálják felhívni a figyelmet az öltözékükre.

3. Válltáska

Ez azt mutatja, hogy praktikus típus vagy, aki inkább a szabadságot helyezi előtérbe a stílussal szemben. A feladataid elvégzése jobban érdekel, mint a divat.

4. Ha keresztben veted át a táskát a válladon

Ha a táskádat keresztben átveted a tested előtt, azzal azt a benyomást kelted, mintha védekeznél. Ez a módszer biztosítja, hogy a táska soha ne essen le a válladról, ami jól jöhet, ha elfoglalt vagy, és ha zsúfolt helyen jársz. Ugyanakkor ez azt árulja el rólad, hogy védekező, bizonytalan és félénk vagy.

5. Ha magad előtt hordod a táskádat

Ez szintén arra utalhat, hogy védekező típus vagy, ugyanakkor azt is jelentheti, hogy megpróbálsz elrejteni valamit. A táskádat egyfajta pajzsként használod.

Ne feledd, hogy ezek csak általános megfigyelések, nem feltétlenül vonatkoznak mindenkire, és általában nagyon sok múlik az adott helyzeten is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!