Nem is hiszed, milyen árulkodó jel ez.

A nők általában sok időt töltenek el a megfelelő táska kiválasztásával, ami mindenhez passzol. De azt gondoltad volna, hogy a táska nem egyszerű kiegészítő, hanem az életedről, a személyiségedről is sokat elárulhat?

Az, ahogyan a táskát viseled, nem véletlenszerű, és nagyon is sokat elárulhat a személyiségedről. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de a szokásaink, gesztusaink többet elmondanak rólunk, mint gondolnánk.

Ebben az esetben a testbeszédre kell odafigyelni. Ennek ugyanis hatalmas szerepe van a kommunikációban. Ez a kommunikáció ki nem mondott része, amivel a valódi érzéseinket és gondolatainkat közvetítjük mások felé. Az egyik legjobb példa erre az a mód, ahogyan egy nő a táskáját hordja. Erre többféle módszer is létezik, és a szakértők szerint mindegyik valami másról árulkodik.

1. Hátizsák

Ha hátizsákot viselsz, független és erős személyiség vagy. A táskád azt az erőteljes üzenetet közvetíti, hogy te mindenre felkészültél. Pontosan tudod, mit akarsz, és nem törődsz azzal, mit gondolnak erről mások. Te magad szabod meg a saját határaidat, és szeretsz önálló lenni.

2. Kézitáska

Ez különösen akkor lehet kényelmes, ha kisebb táskáról, retikülről van szó. Ugyanakkor itt sokkal többről van szó, mint egyszerű stílusérzékről, ez azt jelenti, hogy magabiztos, szervezett és ambiciózus vagy. Ezenkívül, azok, akik így hordják a táskájukat, általában megpróbálják felhívni a figyelmet az öltözékükre.

3. Válltáska

Ez azt mutatja, hogy praktikus típus vagy, aki inkább a szabadságot helyezi előtérbe a stílussal szemben. A feladataid elvégzése jobban érdekel, mint a divat.

4. Ha keresztben veted át a táskát a válladon

Ha a táskádat keresztben átveted a tested előtt, azzal azt a benyomást kelted, mintha védekeznél. Ez a módszer biztosítja, hogy a táska soha ne essen le a válladról, ami jól jöhet, ha elfoglalt vagy, és ha zsúfolt helyen jársz. Ugyanakkor ez azt árulja el rólad, hogy védekező, bizonytalan és félénk vagy.

5. Ha magad előtt hordod a táskádat

Ez szintén arra utalhat, hogy védekező típus vagy, ugyanakkor azt is jelentheti, hogy megpróbálsz elrejteni valamit. A táskádat egyfajta pajzsként használod.

Ne feledd, hogy ezek csak általános megfigyelések, nem feltétlenül vonatkoznak mindenkire, és általában nagyon sok múlik az adott helyzeten is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!