Már most tudható: az október 20-i Telihold a szokásosnál fényesebben fog ragyogni, és egy erőteljes energiának köszönhetően segít bennünket.

Októberben az Univerzum megmutatja nekünk, hogy a káosz, a bizonytalanság és a sötétség ellenére is van Fény. Még akkor is, ha a nappalok rövidülnek és az éjszakák meghosszabbodnak. Az október 20-i Telihold a szokásosnál fényesebben fog ragyogni, és egy erőteljes energiának köszönhetően segít bennünket, hogy talpon tudjunk maradni, és megtaláljuk az életcélunkat. Emlékeztet arra, hogy miért is kell harcolnunk, és hogy mi az, amiért hálásak lehetünk.

Kos
Októberben úgy fogod érezni, hogy teljesen szabad vagy, és valósággal szárnyalni fog a lelked, így könnyen valóra válthatod a legnagyobb álmaidat is. Ebben az időszakban lehetőséged lesz kimondani és megvalósítani, amit szeretnél. Nyisd ki a szíved, és ne félj beszélni arról, hogy mit érzel, hogy a körülötted lévő emberek jobban megértsenek és megismerjenek.

Bika
Az október minden szempontból érdekes lesz számodra. Lehet, hogy hirtelen karriert váltasz, így megoldódhatnak a pénzügyi problémáid. Megváltozik az eddigi hozzáállásod, és végre ki mersz lépni a komfortzónádból. A “Minden vagy semmi” mottó fog vezérelni ezután. Bízz magadban, jó úton jársz.

Ikrek
Bízz az Univerzum erejében. Ha a kívánságaid nem teljesülnek, annak az az oka, hogy a felsőbb erőknek más terve van számodra, mégpedig egy sokkal tökéletesebb. Tégy egy lépést hátra, és engedd, hogy az Univerzum vezessen, és megmutassa, hogy milyen csodák várnak rád. Élvezd az utazást, és hagyd abba a harcot, fogadd el az életed.

Rák
Októberben az Univerzum egy igazán fontos leckét fog tanítani: bízz magadban. Csodálatos szakmai lehetőségek várnak rád, ezeket pedig érdemes kihasználni, hiszen általuk lehetséges a fejlődés. Itt az ideje, hogy ne törődj azzal, amit a körülötted lévő emberek mondanak, higgy magadban és hallgass a megérzéseidre. Válaszd a lelked, és meglátod, hogy mennyire boldog és szabad leszel egyből.

Oroszlán
Lépj ki a komfortzónádból, és a dolgok gyökeresen megváltoznak. A nehézségeket új, sőt érdekes megvilágításban fogod látni, és már nem fog úgy tűnni, hogy lehetetlen megoldani őket. Élvezd az életet, gyakorold a békét és a nyugalmat. Nem gondolod úgy, hogy itt az ideje, hogy boldog legyél ?

Szűz
Októberben meg kell tanulnod jobban odafigyelni az álmaidra. Ha körülötted senki sem hallgat meg, és nem támogat, akkor keresd meg azokat, akik hajlandóak erre. Vedd kezedbe a saját sorsodat, és alakítsd úgy, hogy a legjobban érezd magad az életedben. Olyan isteni energiák világítják meg most az utadat, amelyek mindenben segítségedre lesznek. Most könnyen le fogod küzdeni a nehéz akadályokat.

Mérleg
Részletesen tervezd meg, hogy mit szeretnél megváltoztatni az életedben, ugyanis a retrográd mozgásban lévő Merkúr most negatív irányba befolyásolhat. Légy türelmes, egyáltalán ne siess a döntésekkel, mert hamarosan megbánhatod őket. Közben fordítsd a figyelmed olyan tevékenységekre, amelyek elősegítik a pihenésed.

Skorpió
Októberben az Univerzum egy nagyon egyszerű tanácsot ad, amelyet a lehető leghamarabb gyakorlatba kell ültetned: ne próbálj az árral szemben úszni. Ne menj bele olyan döntésekbe, amelyekkel csak a dolgokat siettetnéd. Ne változtass a terveiden. Kövesd kitartóan az utadat, légy türelmes, dolgozz az álmaidon, és haladj lépésről lépésre. Látni fogod, hogy az eredmények nem sokáig váratnak magukra.

Nyilas
Ha úgy érzed, hogy beleragadtál a rutinba, az Univerzum októberben segíteni fog, hogy változtathass az életeden. Olyan energiák kerülnek most előtérbe, amelyek segítenek kiemelni az erősségeid, megmutatják, hogyan valósítsd meg az álmaidat és terveidet. Arra is emlékeztet ez a hónap, hogy nem kell mindent olyan túl komolyan venni. Élvezd az utazást, ne rohanj a célvonal felé.

Bak
Októberben jó lenne, ha a megérzéseidre hagyatkoznál életed minden területén. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak a környezetedben élő emberek, ne akarj olyan lenni, mint mások, élj úgy, ahogyan szeretnél. Minden döntésedben hallgass a szívedre, és akkor visszatalálsz a béke és a boldogság állapotához. Ne félj a bekövetkező változásoktól, ezek segítenek, hogy eljuss oda, ahová szeretnéd.

Vízöntő
Ebben a hónapban sokkal empatikusabb leszel, így könnyen elkerülöd a nagy konfliktusokat. Néha a legjobb, ha csendben figyeled a történéseket. Változtasd meg a hozzáállásodat, és az egész életed meg fog változni. Sikerül egy őszinte, érett és nagyon szép kapcsolatot kialakítanod azokkal, akik igazán fontosak.

Halak
Ebben a hónapban egyre sürgetőbbé válik, hogy megtanuld jobban kezelni a bevételeidet és a kiadásaidat. Ebben az időszakban jó lenne megszabadulni az új dolgok iránti vágytól, és inkább a befektetésekre irányítsd a figyelmed. Lehetőséged lesz arra, hogy komoly partnerkapcsolatot alakíts ki egy olyan személlyel, akit már hosszú ideje kedvelsz, és ez a munkahelyeden is előnyökkel jár. Dolgozz keményen, és tedd azt, amit igazán szeretsz.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!