Ne dőlj be ennek az átverésnek...

Egy Facebook-on terjedő bejegyzés azt állítja, hogy a legnagyobb magyar torrentoldalra Advent alkalmából bárki regisztrálhat.

Ez azonban nem igaz!

Ha bedől ennek az ajánlatnak, akkor az lesz csak a legkisebb problémája, hogy majd nem tud belépni az oldalra a regisztráció ellenére sem. Ha rákattint a Facebookon terjesztett nCore-os átverésre, akkor máris az ncore.tech oldalra jut az ember, ahol először is meg kell adni egy felhasználónevet, e-mail-címet, és természetesen jelszót is. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy ide mit ír be a lelkes felhasználó, mert még csak ezután következik a lényeg.

A felhasználót az oldal tájékoztatja, hogy sikeresen végrehajtotta a regisztráció első lépését, és már nem maradt más hátra, mint a fiókja aktiválása. Pontosabban a következő szöveget olvashatod:

„Ahhoz, hogy az oldal teljes jogú tagja legyél mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy SMS-t az alábbi 06 90 649 159 telefonszámra a HUD FELHASZNALONEVED üzenettel, így azonnal teljes jogú felhasználója leszel web.”

Ha elküldöd az SMS-t akkor 5080 forintot vonnak le a számládból, és természetesen még az oldalra sem fogsz tudni belépni, hiába volt a nagy igyekezet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!