Szomorú történet egy hazai vonatról!

A következő történetbe akkor akadtunk, mikor megható történetek után keresgéltünk egy összeállításhoz. Érdemes elolvasni...

Sziasztok.
Ez tegnap történt. Épp a vonaton ülök pest fele és az imént egy süketnéma srác adott egy kis papírt mellé egy tollat.
A papírra az volt írva 'süketnéma vagyok kérem segítsenek 300FT-al'...a vonaton végigment kiosztotta a lapokat majd visszament a vonat végébe... mikor hozzám ért nagylelkűen nem 300at hanem 500FT-tal segítettem amit hálája jeléül meg is köszönt... Nem is tudom miért, de eluralkodott rajtam a kíváncsiság. Felálltam a helyemről fogtam magam és utána mentem nézve, hogy hány ember ad oda neki olyan 'hatalmas nagy összeget'. Ugye 300FT-ról van szó. Rajtam kívül egy fiú pedig egy 1000-est adott neki...  Hihetetlen hogy az emberek ilyenek legyenek... Ám az igazi döbbenet akkor következett, mikor jött visszafele és a két kocsi között jól hallhatóan megcsörrent a telefonja és beleszólt, hogy 'Halló, ki az?' és elkezdett telefonálni..! Akkor már nyilván valóvá vált a dolog: Itt egy ordas nagy ÁTVERÉSNEK vagyok a szemtanúja.. Majd a srác ezután letette és elindult a következő vagonba.. Lehet rosszul tettem, de akkor és ott csak annyit tudtam csinálni, hogy utána kiabáltam, hogy 'csezd meg a pénzed, nem is vagy süket' és mérgesen vissza mentem a saját fülkémbe. Döbbenet milyen emberek vannak!
Ezzel visszaélni! És ez ugye csak amit itt és most látok, kitudja  még naponta hányszor és melyik járaton játssza el ugyanezt..! Ezt csak azért írtam, hogy vigyázzatok, hogy kinek is adakoztok! Szomorú, de tényleg ilyen aljas mocskos módszereket is képesek kijátszani egyes emberek az anyagi haszonszerzés reményében..! Kérlek titeket is, Osszátok meg ezt a történetet! Erről az aljas módszerről tényleg jobb ha mindenki tud!
Köszönöm!
Nyárfádi Katalin

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!